Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » TMF (Xtext) » problem with commonFilter and plugin export(commonFilter and plugin export problem)
problem with commonFilter and plugin export [message #716012] Tue, 16 August 2011 08:19 Go to next message
Michal S is currently offline Michal SFriend
Messages: 74
Registered: July 2011
Member
Hello,
I have created filters for my navigator. Everything works perfect, when I start my dsl project as "Eclipse Application" from xtext eclipse.
But when I export plugins, the filters don't work. I would say it is the same situation (everything else works same way in application started from eclipse and standalone, but this doesn't).
I defined my filters like this:
  <extension
        id="org.myCompany.tCF.navigator.navigatorContent"
        point="org.eclipse.ui.navigator.navigatorContent">
     <commonFilter
           activeByDefault="true"
           description="Hides all unnecessary files and folders in tCF Navigator"
           id="org.myCompany.tCF.ui.filters.commonFilter1"
           name="tCF filter">
        <filterExpression>
           <or>
              <adapt
                    type="org.eclipse.core.resources.IFile">
                 <test
                       forcePluginActivation="true"
                       property="org.eclipse.core.resources.name"
                       value="*.properties">
                 </test>
              </adapt>
              <adapt
                    type="org.eclipse.core.resources.IFile">
                 <test
                       forcePluginActivation="true"
                       property="org.eclipse.core.resources.name"
                       value="*.MF">
                 </test>
              </adapt>
              <adapt
                    type="org.eclipse.core.resources.IFolder">
                 <test
                       forcePluginActivation="true"
                       property="org.eclipse.core.resources.name"
                       value="META-INF">
                 </test>
              </adapt>
              <adapt
                    type="org.eclipse.core.resources.IFolder">
                 <test
                       forcePluginActivation="true"
                       property="org.eclipse.core.resources.name"
                       value="src-gen">
                 </test>
              </adapt>
              <adapt
                    type="org.eclipse.core.resources.IFolder">
                 <test
                       forcePluginActivation="true"
                       property="org.eclipse.core.resources.name"
                       value="bin">
                 </test>
              </adapt>
           </or></filterExpression>
     </commonFilter>
  </extension>

But I do not thing, the problem is in the definition, as it works in eclipse application started from xtext development eclipse.

I have also another issue to solve: how to define filter, which will hide all empty folders with specific name?

Thank you.
Regards,
Michal
Re: problem with commonFilter and plugin export [message #716020 is a reply to message #716012] Tue, 16 August 2011 08:29 Go to previous messageGo to next message
Christian Dietrich is currently offline Christian DietrichFriend
Messages: 13880
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

i don't see the relation of this question to Xtext. Never the less: is the plugin.xml part of the build or is it missing from the exported jars?

~Christian


Need professional support for Xtext, Xpand, EMF?
Go to: https://www.itemis.com/en/it-services/methods-and-tools/xtext
Twitter : @chrdietrich
Blog : https://www.dietrich-it.de
Re: problem with commonFilter and plugin export [message #716132 is a reply to message #716020] Tue, 16 August 2011 14:12 Go to previous message
Michal S is currently offline Michal SFriend
Messages: 74
Registered: July 2011
Member
Hi Christian,
I am sorry for asking on wrong place.
plugin.xml is part of build (is selected in build manager and also packed in .jar file)
Regards,
Michal

Note: asked the question in Eclipse Platform forum

[Updated on: Tue, 16 August 2011 14:40]

Report message to a moderator

Previous Topic:Problem with grammar Terminal element
Next Topic:prefix on Qualified Name
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Apr 13 05:48:24 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01750 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top