Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » Phantom node bugs on GMF Tooling
Phantom node bugs on GMF Tooling [message #694805] Sat, 09 July 2011 20:30 Go to next message
Nicolas SEILLER is currently offline Nicolas SEILLERFriend
Messages: 10
Registered: May 2011
Junior Member
Hello,

I have just tried the 2.4RC2 relase in Indigo and the well-known (www.eclipse.org/forums/index.php/m/558183/) phantom node bug is still occurring. Does anyone know if the developers are planning to resolve this bug ?

Thank you.

[Updated on: Sat, 09 July 2011 20:30]

Report message to a moderator

Re: Phantom node bugs on GMF Tooling [message #694921 is a reply to message #694805] Sun, 10 July 2011 08:38 Go to previous messageGo to next message
Nicolas SEILLER is currently offline Nicolas SEILLERFriend
Messages: 10
Registered: May 2011
Junior Member
FYI, be careful when you copy-paste the URL in your browser. If you don't include the final slash, you will end up on a completely different topic.
Re: Phantom node bugs on GMF Tooling [message #695168 is a reply to message #694921] Mon, 11 July 2011 07:34 Go to previous messageGo to next message
Aurélien Pupier is currently offline Aurélien PupierFriend
Messages: 637
Registered: July 2009
Location: Grenoble, FRANCE
Senior Member

Hi,

please begin by report the bug with all information that you can give.
If you proposed the patch, they are more chance that the bug will be fixed in next version.

and can you check that this is not this bug: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=318585

Regards,


Aurélien Pupier - Red Hat
Senior Software Engineer in Fuse Tooling team
Re: Phantom node bugs on GMF Tooling [message #697209 is a reply to message #695168] Fri, 15 July 2011 19:32 Go to previous messageGo to next message
Nicolas SEILLER is currently offline Nicolas SEILLERFriend
Messages: 10
Registered: May 2011
Junior Member
Hello,

I just checked and no, my problem is different from the bug reported in your link. It's a bug related to phantom nodes, which are nodes that appear on the diagram surface (a top level node) but their domain element is not contained in the domain element related to the canvas. They are described in Richard Gronback's* book (p. 524).

I'm sorry I'm a bit of a beginner in eclipse development. Where should I report this bug exactly ?

* : Eclipse Modeling Project, A Domain-Specific Language Toolkit, Addison Wesley, March 2009.

[edit] : Sorry I found how to file a bug.

[Updated on: Sat, 16 July 2011 14:18]

Report message to a moderator

Re: Phantom node bugs on GMF Tooling [message #697383 is a reply to message #697209] Sat, 16 July 2011 14:17 Go to previous message
Nicolas SEILLER is currently offline Nicolas SEILLERFriend
Messages: 10
Registered: May 2011
Junior Member
OK I just filed the following bug :

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=352271
Previous Topic:GMF & EMF Validation: Flush of Undo/Redo history
Next Topic:graphdef.editor -> Problems when generating diagram code
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Feb 26 07:35:17 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02186 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top