Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » [ATL]A strange problem
[ATL]A strange problem [message #68828] Tue, 11 December 2007 15:45 Go to next message
Mikai Yang is currently offline Mikai YangFriend
Messages: 149
Registered: July 2009
Senior Member
This is a multi-part message in MIME format.

------=_NextPart_000_003D_01C83C0C.D4CBCFA0
Content-Type: text/plain;
charset="gb2312"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Hi,=20
I just check out the Tree2List example from the CVS and launch it =
in a ready-to-use ATL bundle. The following problem occurred:=20
java.lang.NullPointerException
at=20
org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.runAtlLaunche r(AtlRegularV=
M.java:368)
at=20
org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.runAtlLaunche r(AtlRegularV=
M.java:453)
at=20
org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.launch(AtlReg ularVM.java:4=
25)
at=20
org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlLaunchConfigurationDele gate.launch(A=
tlLaunchConfigurationDelegate.java:35)
at=20
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConfigur=
ation.java:766)
at=20
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConfigur=
ation.java:608)
at=20
org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin.buildAndLaunch(D ebugUIPlugin.=
java:899)
at=20
org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin$7.run(DebugUIPlu gin.java:1102=
)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)

However, when I launch the Tree2List which is built-in of the =
ready-to-use ATL bundle, nothing wrong. I have debugged for a quite =
while, having no idea. Can you help me?=20

Thanks.


Michael.=20

=20


------=_NextPart_000_003D_01C83C0C.D4CBCFA0
Content-Type: text/html;
charset="gb2312"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; charset=3Dgb2312">
<META content=3D"MSHTML 6.00.2900.3199" name=3DGENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Hi, </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; I just check =
out the=20
Tree2List example from the CVS and launch it in a ready-to-use ATL =
bundle. The=20
following problem occurred: </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial=20
size=3D2> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;=20
java.lang.NullPointerException<BR>&nbsp;at=20
<BR> org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.runAtlLaunche r(AtlRegu=
larVM.java:368)<BR>&nbsp;at=20
<BR> org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.runAtlLaunche r(AtlRegu=
larVM.java:453)<BR>&nbsp;at=20
<BR> org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.launch(AtlReg ularVM.ja=
va:425)<BR>&nbsp;at=20
<BR> org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlLaunchConfigurationDele gate.laun=
ch(AtlLaunchConfigurationDelegate.java:35)<BR>&nbsp;at=20
<BR> org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConf=
iguration.java:766)<BR>&nbsp;at=20
<BR> org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConf=
iguration.java:608)<BR>&nbsp;at=20
<BR> org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin.buildAndLaunch(D ebugUIPlu=
gin.java:899)<BR>&nbsp;at=20
<BR> org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin$7.run(DebugUIPlu gin.java:=
1102)<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)</FONT ></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>&nbsp;<FONT size=3D5>&nbsp; =
However,&nbsp; when I=20
launch the Tree2List which is built-in of the ready-to-use ATL bundle, =
nothing=20
wrong. I have debugged for a quite while, having no idea.</FONT> Can you =
help=20
me? </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Thanks.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Michael. </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; =
<BR></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial=20
size=3D2> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;=20
</FONT></DIV></BODY></HTML>

------=_NextPart_000_003D_01C83C0C.D4CBCFA0--
Re: [ATL]A strange problem [message #68874 is a reply to message #68828] Tue, 11 December 2007 17:13 Go to previous message
Mikai Yang is currently offline Mikai YangFriend
Messages: 149
Registered: July 2009
Senior Member
This is a multi-part message in MIME format.

------=_NextPart_000_0052_01C83C19.31A2A210
Content-Type: text/plain;
charset="gb2312"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Please do not bother with this problem. I have fixed it.=20
Thanks.=20
"Michael" <my25@macs.hw.ac.uk> wrote in message =
news:fjmbag$9la$1@build.eclipse.org...
Hi,=20
I just check out the Tree2List example from the CVS and launch it =
in a ready-to-use ATL bundle. The following problem occurred:=20
java.lang.NullPointerException
at=20
=
org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.runAtlLaunche r(AtlRegularV=
M.java:368)
at=20
=
org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.runAtlLaunche r(AtlRegularV=
M.java:453)
at=20
=
org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.launch(AtlReg ularVM.java:4=
25)
at=20
=
org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlLaunchConfigurationDele gate.launch(A=
tlLaunchConfigurationDelegate.java:35)
at=20
=
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConfigur=
ation.java:766)
at=20
=
org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConfigur=
ation.java:608)
at=20
=
org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin.buildAndLaunch(D ebugUIPlugin.=
java:899)
at=20
=
org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin$7.run(DebugUIPlu gin.java:1102=
)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)

However, when I launch the Tree2List which is built-in of the =
ready-to-use ATL bundle, nothing wrong. I have debugged for a quite =
while, having no idea. Can you help me?=20

Thanks.


Michael.=20

=20


------=_NextPart_000_0052_01C83C19.31A2A210
Content-Type: text/html;
charset="gb2312"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=3DContent-Type content=3D"text/html; charset=3Dgb2312">
<META content=3D"MSHTML 6.00.2900.3199" name=3DGENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=3D#ffffff>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Please do not bother with this problem. =
I have=20
fixed it. </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Thanks. </FONT></DIV>
<BLOCKQUOTE dir=3Dltr=20
style=3D"PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; =
BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
<DIV>"Michael" &lt;<A=20
href=3D"mailto:my25@macs.hw.ac.uk">my25@macs.hw.ac.uk</A>&gt; wrote in =
message=20
<A=20
=
href=3D"news:fjmbag$9la$1@build.eclipse.org">news:fjmbag$9la$1@build.ecli=
pse.org</A>...</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Hi, </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; I just check =
out the=20
Tree2List example from the CVS and launch it in a ready-to-use ATL =
bundle. The=20
following problem occurred: </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial=20
size=3D2> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;=20
java.lang.NullPointerException<BR>&nbsp;at=20
=
<BR> org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.runAtlLaunche r(AtlRegu=
larVM.java:368)<BR>&nbsp;at=20
=
<BR> org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.runAtlLaunche r(AtlRegu=
larVM.java:453)<BR>&nbsp;at=20
=
<BR> org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlRegularVM.launch(AtlReg ularVM.ja=
va:425)<BR>&nbsp;at=20
=
<BR> org.eclipse.m2m.atl.adt.launching.AtlLaunchConfigurationDele gate.laun=
ch(AtlLaunchConfigurationDelegate.java:35)<BR>&nbsp;at=20
=
<BR> org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConf=
iguration.java:766)<BR>&nbsp;at=20
=
<BR> org.eclipse.debug.internal.core.LaunchConfiguration.launch(L aunchConf=
iguration.java:608)<BR>&nbsp;at=20
=
<BR> org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin.buildAndLaunch(D ebugUIPlu=
gin.java:899)<BR>&nbsp;at=20
=
<BR> org.eclipse.debug.internal.ui.DebugUIPlugin$7.run(DebugUIPlu gin.java:=
1102)<BR>&nbsp;at=20
org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)</FONT ></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>&nbsp;<FONT size=3D5>&nbsp; =
However,&nbsp; when I=20
launch the Tree2List which is built-in of the ready-to-use ATL bundle, =
nothing=20
wrong. I have debugged for a quite while, having no idea.</FONT> Can =
you help=20
me? </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Thanks.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>Michael. </FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=3DArial size=3D2>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; =
<BR></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=3DArial=20
size=3D2> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; &nbsp;&nbsp;&nbsp;=20
</FONT></DIV></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>

------=_NextPart_000_0052_01C83C19.31A2A210--
Previous Topic:[ATL] How can generate the xmi model editor from a metamodel?
Next Topic:[ATL] Model Formalisms
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Apr 11 01:27:04 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01859 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top