Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » Default values for enum not persisted
Default values for enum not persisted [message #674972] Sun, 29 May 2011 21:33 Go to next message
Nidhi  is currently offline Nidhi Friend
Messages: 92
Registered: December 2009
Member

Hi,

I am using the generated editor for creating my model entities. However the persistence does not persist the default (first) value of Enums.

In my generated XYZResourceFactoryImpl (that extends ResourceFactoryImpl), I tried to put the following in the createResource API:

result.getDefaultSaveOptions().put(XMLResource.OPTION_KEEP_DEFAULT_CONTENT, Boolean.TRUE);

But this doesn't seem to work. Am I missing something here. Any help would be greatly appreciated.

Best Regards,
Nidhi
Re: Default values for enum not persisted [message #675046 is a reply to message #674972] Mon, 30 May 2011 06:46 Go to previous message
saurav sarkar is currently offline saurav sarkarFriend
Messages: 428
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Nidhi,

Is your EEnum wraps a custom data type ?...Have you serialized the datatype i.e.
overriding the methods in convertXyzToString() and createXyzFromString() in the factory class ?

cheers,
Saurav


Previous Topic:(no subject)
Next Topic:(no subject)
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 19 14:34:14 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01779 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top