Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » [TENEO] Integratind EMF and GMF generated editors
[TENEO] Integratind EMF and GMF generated editors [message #656420] Fri, 25 February 2011 14:43 Go to next message
Joao S is currently offline Joao SFriend
Messages: 51
Registered: January 2011
Member
Hello everyone,

I followed this tutorial:

http://www.eclipse.org/articles/Article-Integrating-EMF-GMF- Editors/index.html#extending_the_editor_input

I´ve accomplished it sucessfully but now I would like to store data in a datastore with TENEO instead of xmi files.

With the help of several tutorials I can already generate the tables in the datastore. However I´m not able to save data to datastore yet.

Doing some debugs I found that in StoreResource class, newEObjects list (wich I believe that should have new data) is always empty.

Does anyone has any hint?

Thanks,
Joao
Re: [TENEO] Integratind EMF and GMF generated editors [message #656644 is a reply to message #656420] Sun, 27 February 2011 21:06 Go to previous message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Joao,
I think you already saw this tutorial:
http://wiki.eclipse.org/Teneo/Hibernate/GMF

To be honest I have very little experience with GMF and I am not sure how many people actually use it together with Teneo.

So the only advice I can give is to debug and try to analyze yourselve why neweobjects is empty...

gr. Martin

On 02/25/2011 03:43 PM, Joao wrote:
> Hello everyone,
>
> I followed this tutorial:
>
> http://www.eclipse.org/articles/Article-Integrating-EMF-GMF- Editors/index.html#extending_the_editor_input
>
> I´ve accomplished it sucessfully but now I would like to store data in a datastore with TENEO instead of xmi files.
>
> With the help of several tutorials I can already generate the tables in the datastore. However I´m not able to save data
> to datastore yet.
>
> Doing some debugs I found that in StoreResource class, newEObjects list (wich I believe that should have new data) is
> always empty.
>
> Does anyone has any hint?
>
> Thanks,
> Joao


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Cell: +31 (0)6 288 48 943
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Previous Topic:[query2] How may I do a query on attribute values using regexp?
Next Topic:[TENEO] Can Teneo migration from 1.0.3 to 1.2.x still read same DB data?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Oct 20 02:54:28 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03162 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top