Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » Linking question
Linking question [message #654552] Wed, 16 February 2011 09:44
Darie Moldovan is currently offline Darie MoldovanFriend
Messages: 67
Registered: November 2010
Location: Darmstadt, Germany
Member
I have two elements in a diagram and I want to connect them with an arrow (link). One of the elements lies inside of another (nested elements).

And here's the weird behaviour: if I hover the mouse on the source element, the two small arrows appear beside that element (like it always does in GMF). I can click one and drag it to the target element. The problem is that I see the "not allowed" sign if I drop it on the target element, like I would not be allowed to create that connection, although I am. BUT: if I create this arrow with the tool from the Palette, it works!

What is the difference between creating a link with a Palette tool (which I designed in the gmfgraph), or simply by hovering with the mouse over the source element, wait for the little arrows to appear, and then drag one (ingoing or outgoing connection) to the target element?

Thank you.
Previous Topic:Changing Link target decoration programmatically
Next Topic:Performance issue on redundant painting of fully covered figures
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Mar 04 01:39:28 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01326 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top