Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » Loading different models with same namespace
Loading different models with same namespace [message #631017] Tue, 05 October 2010 20:30 Go to next message
Alex Kravets is currently offline Alex KravetsFriend
Messages: 543
Registered: November 2009
Senior Member
Hi,

I have two models that have the same target namespace and prefix. These models reside in different plugins. When I load one model (via editor) and try to load second one I get error that a feature expected in the second model could not be found. Same thing happens if I reverse the order.
I can combine two models into one, but is it possible to distinguish between the models? Do I understand correctly that when one model is loaded and second tries to load it sees that model with the same namespace already exists and uses that one?

thanks,
Alex
Re: Loading different models with same namespace [message #631052 is a reply to message #631017] Tue, 05 October 2010 23:33 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 30551
Registered: July 2009
Senior Member
Alex,

Comments below.

Alex wrote:
> Hi,
>
> I have two models that have the same target namespace and prefix.
> These models reside in different plugins. When I load one model (via
> editor) and try to load second one I get error that a feature expected
> in the second model could not be found. Same thing happens if I
> reverse the order.
> I can combine two models into one, but is it possible to distinguish
> between the models?
No, to be distinguished, they need unique namespaces.
> Do I understand correctly that when one model is loaded and second
> tries to load it sees that model with the same namespace already
> exists and uses that one?
Yes.
>
> thanks,
> Alex
Re: Loading different models with same namespace [message #631186 is a reply to message #631052] Wed, 06 October 2010 14:06 Go to previous message
Alex Kravets is currently offline Alex KravetsFriend
Messages: 543
Registered: November 2009
Senior Member
Thanks Ed.
Previous Topic:Notation validation failing valid data
Next Topic:Why i cannot see the icons from a metamodel instance at eclipse with EMF
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 19 04:36:22 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02122 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top