Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » [Teneo] NPE trying to Initialize Datastore
[Teneo] NPE trying to Initialize Datastore [message #619054] Wed, 28 May 2008 21:19
Eclipse UserFriend
Originally posted by: tskaufma.gmail.com

Hey,

I've just downloaded the newest EMF SDK and Teneo SDK
(0.8.0.v200805211659-08--DUUEFDEsUMMz0tL) and I now get a null pointer
exception in my code (last tested with Teneo from about 3.4M4 time frame).

// Create the DataStore.
dataStore = HbHelper.INSTANCE.createRegisterDataStore(getDataStoreName() );

// Configure the EPackages used by this DataStore.
dataStore.setEPackages(packages);
dataStore.initialize(); // <-- This is the call that causes the null
pointer exception

It appears that an internal variable properties is null and being passed to
a Properties.putAll call which throws the null pointer exception.

Is there something else I should be doing before I initialize the datastore?

Hibernate is configured with a hibernate.properties file which also has not
changed.

Thanks,
Trevor
Previous Topic:CDO/Net4j Build Announcements
Next Topic:[Teneo] NPE trying to Initialize Datastore
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Apr 08 19:10:28 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01691 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top