Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » Visual Editor (VE) » Some custom JavaBeans do not show up in VE (i know why but don't know how to fix :)
Some custom JavaBeans do not show up in VE (i know why but don't know how to fix :) [message #614954] Wed, 27 December 2006 09:26
Ross__ is currently offline Ross__Friend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
I am using latest VE 1.2.2_jem, EMF 2.2, GEF 3.2.

There is a problem that some custom javabeans do not show in VE. In "Java
Beans" panel they are visible, but with red cross.

For example, KTable (very popular table control)

kTable = new KTable(sShell, SWT.FLAT | SWTX.FILL_WITH_LASTCOL |
SWT.FULL_SELECTION | SWT.HIDE_SELECTION | SWTX.AUTO_SCROLL );

is not shown because VE does not know property SWTX.AUTO_SCROLL and
SWTX.FILL_WITH_LASTCOL , which are not standart SWT properties but imported
from de.kupzog.ktable.SWTX;

In previous versions of VE it was not a problem (at least in VE 1.1
everything showed ok).

Is it possible to let VE know where the necessary classes are located?


  • Attachment: screen.JPG
    (Size: 21.47KB, Downloaded 102 times)
Previous Topic:Some custom JavaBeans do not show up in VE (i know why but don't know how to fix :)
Next Topic:NullPointerException when showing JPanel
Goto Forum:
  


Current Time: Sat May 26 00:45:39 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01528 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top