Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » [CDO] Connection failures
[CDO] Connection failures [message #612971] Sat, 22 December 2007 00:48
Eclipse UserFriend
Originally posted by: jconlon.apache.org

Hi,
I'm experimenting with tutorials and the 0.8.0 version of CDO.

To start I downloaded the pre-installed Server.
Is this 0.8.0 compatible?

Also since my development and testing platform is a Linux machine, I
would like to install the server on my Linux system. Is there a
pre-installed Linux version or linux startup scripts already built for
derby and the cdo server?

Nevertheless to expedite the testing of CDO, I installed the Windows
based server on a windows box in my lab using the default configs and
from my Linux based Eclipse Desktop with 0.8.0 CDO and it's dependencies
loaded I attempted to open a session to the repo on the Windows box.
Here is my connection uri:

tcp://guppy:2036/repo1

But I get the message:
Unable to open a session on the specified repository.

Any ideas what I need to do to overcome this problem?

thanks,
John
Previous Topic:[Announce] EMFT SEARCH 0.7.0 I200712211525 is available
Next Topic:[Ecore Tools] Upper Bound = -2
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 20 04:16:48 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01726 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top