Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » p2.gathering causing target does not exist error
p2.gathering causing target does not exist error [message #602931] Tue, 27 October 2009 15:31
Franck Mising name is currently offline Franck Mising nameFriend
Messages: 92
Registered: July 2009
Location: France
Member
I have a headless feature build that works fine until I try to publish the build results to an update site by setting p2.gathering = true at which point I get this error:

Target "assemble.com.acme.eclipse.features.myFeature.p2" does not exist in the project "Build specific targets and properties".

I have tried to debug the problem but I can't figure it out, any suggestion would be really appreciated!

Here is my build.properties file:
============================

topLevelElementType = feature
topLevelElementId = com.acme.eclipse.features.myFeature
runPackager=true

base=C:/
baseLocation=${base}/galileo
baseos=win32
basews=win32
basearch=x86

myFeature.eclipse.root=C:/eclipse
myFeature.myFeature.root=C:/myFeature

p2.gathering = true
p2.compress=true

buildDirectory=${myFeature.eclipse.root}/build
elementPath=${myFeature.eclipse.root}/features/com.acme.ecli pse.features.myFeature
pluginPath=${myFeature.eclipse.root};${myFeature.myFeature.r oot}

collectingFolder=${buildLabel}
feature.temp.folder=${buildDirectory}/build.temp.feature
buildTempFolder=${buildDirectory}/build.temp
assemblyTempDir=${buildDirectory}/build.temp.assembly

timestamp=007
buildType=Nightly
buildId=${timestamp}
buildLabel=${buildType}.${buildId}

archivePrefix=${topLevelElementId}
myFeature.eclipse.root=C:/eclipse

JavaSE-1.6=C:/jdk1.6.0_14/jre/lib/rt.jar

logExtension=.log

javacDebugInfo=false
javacFailOnError=true
javacVerbose=true

skipBase=true
skipMaps=true
skipFetch=true

========================
build.log:
========================

Importing file c:\eclipse\features\com.acme.eclipse.features.myFeature\buil d-config\allElements.xml from c:\eclipse\features\com.acme.eclipse.features.myFeature\buil d-config\customTargets.xml

parsing buildfile c:\eclipse\features\com.acme.eclipse.features.myFeature\buil d-config\allElements.xml with URI = file:/c:/eclipse/features/com.acme.eclipse.features.myFeatur e/build-config/allElements.xml

Setting ro project property: ant.file.allElements Delegator -> c:\eclipse\features\com.acme.eclipse.features.myFeature\buil d-config\allElements.xml

+Target: allElementsDelegator

+Target: allElements Delegator.allElementsDelegator

+Target: assemble.com.acme.eclipse.features.myFeature

+Target: allElements Delegator.assemble.com.acme.eclipse.features.myFeature

[ant] Entering c:\eclipse\features\com.acme.eclipse.features.myFeature\buil d-config\customTargets.xml...

Adding reference: eclipse.ant.targetVector

[ant] Exiting c:\eclipse\features\com.acme.eclipse.features.myFeature\buil d-config\customTargets.xml.

[ant] Exiting C:\eclipse\build\assemble.com.acme.eclipse.features.myFeatur e.all.xml.

[ant] Exiting C:\galileo\plugins\org.eclipse.pde.build_3.5.0.v20090527-180 0\scripts\genericTargets.xml.

[antcall] Exiting c:\eclipse\features\com.acme.eclipse.features.myFeature\buil d-config\customTargets.xml.

[ant] Exiting c:\eclipse\features\com.acme.eclipse.features.myFeature\buil d-config\customTargets.xml.

[antcall] Exiting c:\galileo\plugins\org.eclipse.pde.build_3.5.0.v20090527-180 0\scripts\build.xml.

BUILD FAILED

c:\galileo\plugins\org.eclipse.pde.build_3.5.0.v20090527-180 0\scripts\build.xml:37: The following error occurred while executing this line:

c:\galileo\plugins\org.eclipse.pde.build_3.5.0.v20090527-180 0\scripts\build.xml:118: The following error occurred while executing this line:

c:\eclipse\features\com.acme.eclipse.features.myFeature\buil d-config\customTargets.xml:10: The following error occurred while executing this line:

c:\eclipse\features\com.acme.eclipse.features.myFeature\buil d-config\allElements.xml:12: The following error occurred while executing this line:

C:\galileo\plugins\org.eclipse.pde.build_3.5.0.v20090527-180 0\scripts\genericTargets.xml:185: The following error occurred while executing this line:

C:\eclipse\build\assemble.com.acme.eclipse.features.myFeatur e.all.xml:23: The following error occurred while executing this line:

C:\eclipse\build\assemble.com.acme.eclipse.features.myFeatur e.all.xml:15: The following error occurred while executing this line:

Target "assemble.com.acme.eclipse.features.myFeature.p2" does not exist in the project "Build specific targets and properties".
Previous Topic:Question about buildDirectory and pluginPath
Next Topic:Extending PDE?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Aug 03 09:25:25 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01337 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top