Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Build fails: Unable to find feature
Build fails: Unable to find feature [message #587616] Sun, 28 December 2008 15:05
Andreas Goetz is currently offline Andreas GoetzFriend
Messages: 110
Registered: July 2009
Senior Member
I'm trying to build an RCP app with dependencies to e.g. org.eclipse.help.ui

Build fails when using RCP runtime + delta pack as target environment
(which appears obvious).

Alternatively, I've tried to use a separate Eclipse SDK as target
environment, but build gets much further still fails, but with strange
errors:

[java] customAssembly:
[java] BUILD FAILED
[java]
c:\eclipse\plugins\org.eclipse.pde.build_3.4.1.R34x_v2008080 5\scripts\productBuild\productBuild.xml:30:
The following error occurred while executing this line:
[java]
C:\eclipse\plugins\org.eclipse.pde.build_3.4.1.R34x_v2008080 5\scripts\build.xml:91:
The following error occurred while executing this line:
[java]
C:\workspace\com.siemens.ct.mp3m.build\customTargets.xml:12: The
following error occurred while executing this line:
[java]
C:\eclipse\plugins\org.eclipse.pde.build_3.4.1.R34x_v2008080 5\scripts\productBuild\allElements.xml:10:
The following error occurred while executing this line:
[java]
C:\eclipse\plugins\org.eclipse.pde.build_3.4.1.R34x_v2008080 5\scripts\genericTargets.xml:158:
The following error occurred while executing this line:
[java]
c:\temp\mp3m-build\assemble.org.eclipse.pde.build.container. feature.all.xml:23:
The following error occurred while executing this line:
[java]
c:\temp\mp3m-build\assemble.org.eclipse.pde.build.container. feature.all.xml:15:
The following error occurred while executing this line:
[java]
C:\eclipse\plugins\org.eclipse.pde.build_3.4.1.R34x_v2008080 5\scripts\productBuild\allElements.xml:44:
The following error occurred while executing this line:
[java]
c:\temp\mp3m-build\assemble.org.eclipse.pde.build.container. feature.win32.win32.x86.xml:188:
java.io.EOFException

Any ideas what this might be?

Thanks,

-- Andi
Previous Topic:Examples?
Next Topic:How to read my plugin dependency libraries
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jun 16 10:55:25 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01788 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top