Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Keep having the ClassNotFoundException with RCP product launch
Keep having the ClassNotFoundException with RCP product launch [message #586231] Tue, 02 December 2008 23:49
Frank Du is currently offline Frank DuFriend
Messages: 91
Registered: July 2009
Member
Hi, All,

I have a RCP project. It's feature-based. When trying to launch the
program, I keep getting the following error messages. Any idea what's
going on? It is really frustrating that featured-based RCP product has so
many errors.

Thanks so much,
Frank



Error
Tue Dec 02 18:46:03 EST 2008
Exception launching the Eclipse Platform:

java.lang.ClassNotFoundException:
org.eclipse.core.runtime.adaptor.EclipseStarter
at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.invokeFramework(Main.java: 546)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.basicRun(Main.java:504)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.run(Main.java:1236)
at org.eclipse.equinox.launcher.Main.main(Main.java:1212)
Previous Topic:Multiple bundles with the same version
Next Topic:Exporting plugins or product: javacSource gets set to 1.3
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 04 01:14:53 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02223 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top