Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGit / JGit » EGit with HTTP authentication
EGit with HTTP authentication [message #575493] Wed, 28 October 2009 09:51 Go to next message
Sven-Arne Reinemo is currently offline Sven-Arne ReinemoFriend
Messages: 2
Registered: October 2009
Junior Member
I am having trouble cloning a remote repository over HTTP with authentication. I get the following error (names have been changed to protect the innocent):

http://xxx@git.xxx.xxx/xx/xx/model.git/info/refs: cannot read available refs
http://xxx@git.xxx.xxx/xx/xx/model.git/info/refs: 401 Authorization Required

Is this supposed to work in the current version of EGit? I am using EGit from http://www.jgit.org/updates (version 0.5.0.200908282229).

Sven-Arne
Re: EGit with HTTP authentication [message #575526 is a reply to message #575493] Wed, 28 October 2009 15:13 Go to previous message
Shawn O. Pearce is currently offline Shawn O. PearceFriend
Messages: 82
Registered: July 2009
Member
Sven-Arne Reinemo wrote:
> I am having trouble cloning a remote repository over HTTP with
> authentication. I get the following error (names have been changed to
> protect the innocent):
>
> http://xxx@git.xxx.xxx/xx/xx/model.git/info/refs: cannot read available
> refs
> http://xxx@git.xxx.xxx/xx/xx/model.git/info/refs: 401 Authorization
> Required
>
> Is this supposed to work in the current version of EGit? I am using EGit
> from http://www.jgit.org/updates (version 0.5.0.200908282229).

It should be working. Apparently, its not, so its a bug.
Previous Topic:EGit Documetation
Next Topic:EGit Documetation
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Aug 25 16:10:39 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01910 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top