Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » IAM (Eclipse Integration for Apache Maven) » PluginDescriptor not found
PluginDescriptor not found [message #569707] Fri, 05 June 2009 21:49
David Wolff is currently offline David WolffFriend
Messages: 4
Registered: July 2009
Junior Member
Hello all,
I have created a custom mojo that I have deployed to a local
artifactory repository and am using in a project. The plugin executes as
expected from the maven command line; however, when I try to execute the
plugin from the Eclipse/IAM integration it bombs with the following
exception:

"The PluginDescriptor for the plugin
edu.letu.maven.plugin:ddl-post-processor was not found. Should have been
in realm:
ClassRealm[/plugins/edu.letu.maven.plugin:ddl-post-processor :1.0-SNAPSHOT@48/thread:Worker-10,
parent: null]"

I have my plugin deploying to the plugins repository in artifactory and
have verified that the plugin.xml file is in the proper place in the jar.
The m2 settings for my profile has a <pluginRepositories> element that
points to the local artifactory repo.

Is there anything I'm missing in my configuration or is this a bonafide
issue?

Thanks in advance for your help!
Dave
Previous Topic:how do you pass properties to the build configuration
Next Topic:PluginDescriptor not found
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Nov 15 00:22:59 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02196 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top