Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » MOFScript » Strange problem with imports and input models
Strange problem with imports and input models [message #567859] Wed, 21 January 2009 10:53
Adrian Noguero is currently offline Adrian NogueroFriend
Messages: 18
Registered: July 2009
Junior Member

Using the last version of the MOFScript plugin I came across the following
problem. I'm executing a M2M transformation with the following declaration:

import "M2M_UMLProfilingUtils.m2t";

texttransformation ExampleTransformation (in
uml:"" (uml.Model)) {

module::main () {

The declaration of the imported transformation is:

texttransformation M2M_UMLProfilingUtils (in
uml:"") {


When I execute the transformation I get the following output in the
MOFScript console:

## Compiling 'CheddarToMARTE.m2t' (Using repository path:
plugins/org.eclipse.mofscript.editor_1.3.3/repository/metamo dels)
## Parsing 'CheddarToMARTE.m2t'
## Parsing 'M2M_UMLProfilingUtils.m2t'
## Finished Compiling.
## No errors
## Open File:
E:\Eclipse\EclipseProjects\papyrus_1.11\CheddarExample\Model s\example.cheddar
for input model:cheddar
## Loading source model - example.cheddar...(Loading time 0 - Msec)
## Executing MOFScript Specification

Execution Error:
org.eclipse.mofscript.runtime.MofScriptExecutionException: Missing Source

However if I remove the import statement, or if I remove the "in" model,
or if I include a new "in" dummy uml model, the problem is resolved :S

I guess this is a bug, but perhaps I'm doing something wrong, can you help
me with this?


Previous Topic:Strange problem with imports and input models
Next Topic:Invoke transformation from Ant
Goto Forum:

Current Time: Mon Oct 05 19:24:00 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06534 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software