Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » Intro problems: NPE and referenced part does not exist yet
Intro problems: NPE and referenced part does not exist yet [message #560315] Sun, 25 March 2007 06:46
Dave Resch is currently offline Dave ReschFriend
Messages: 30
Registered: July 2009
Member
Running 3.3M6, I'm finding consistent messages in the log upon startup
(either a fresh startup with no cached configuration, or restarting with
the intro view showing), "Referenced part does not exist yet:
org.eclipse.ui.views.ResourceNavigator."

Also, I'm experiencing occasional NPEs with the message, "Unable to create
view ID org.eclipse.ui.internal.introview: An unexpected exception was
thrown." The triggering event is usually a button click on the intro
launch bar.

The scenario is: anchor in the root page, to which extensionContent is
contributed by the same plug-in, and anchors in that extensionContent, to
which other plug-ins contribute extensionContent. The NPEs always occur
when org.eclipse.ui.intro is loading the extensionContent elements.

BTW, this is a non-universal intro, using CustomizableIntroPart and
declaring its own org.eclipse.ui.intro.config extension.

Any ideas?
Previous Topic:Consider creating a wiki page for UA?
Next Topic:Using pre-build indexes with Eclipse Help
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 20 16:24:28 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02743 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software