Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » [ATL] Why my ATL query doesn't work?
[ATL] Why my ATL query doesn't work? [message #559784] Sat, 18 September 2010 13:04 Go to next message
katja  is currently offline katja Friend
Messages: 18
Registered: March 2010
Junior Member
Hello everybody,

i wanted to try how ATL querries work, but my Eclipse says me "mismatched input 'query' expecting EOF". What do I do wrong? I use ATL 3.0.1 plug-in.

My file test.atl looks like:

--@atlcompiler atl2006
module uml2bpmn;
create OUT : bpmn from IN : uml;

query Q = bpmn!SequenceFlow.allInstances()->size().debug('query');

Thank you for your help.
Katya
Re: [ATL] Why my ATL query doesn't work? [message #559862 is a reply to message #559784] Mon, 20 September 2010 07:31 Go to previous messageGo to next message
Sylvain EVEILLARD is currently offline Sylvain EVEILLARDFriend
Messages: 556
Registered: July 2009
Senior Member
--@atlcompiler atl2006
query Q = bpmn!SequenceFlow.allInstances()->size().debug('query');

It's a query, so no module declaration.
Re: [ATL] Why my ATL query doesn't work? [message #559922 is a reply to message #559862] Mon, 20 September 2010 11:40 Go to previous message
katja  is currently offline katja Friend
Messages: 18
Registered: March 2010
Junior Member
Thank you!
Previous Topic:[QVTo] How to create data types like QName
Next Topic:ATL - if then else
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Jun 15 21:36:36 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02027 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top