Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » Problem with linking two elements
Problem with linking two elements [message #549476] Mon, 26 July 2010 18:19
Paul.A  is currently offline Paul.A Friend
Messages: 1
Registered: July 2010
Junior Member
Hello,

I'm asking you a question because with my team, we're encountering a problem that we cannot easily solve.

In fact, I posted on the same topic our domain model.

Here is the link (On ImageShack.us) : http://yfrog.com/6tastdj

It's quite complicated but let's just focus on two elements.
for example, we would be able to create two "elements" and adding a link "Sequence" which is similar as the "Association Link".

But, the problem is that when we are trying to link the two existing elements, we do not manage to do it because nothing is displayed anymore.
The two elements we created just disappears and we don't see them anymore. We can think there's like an encapsulation (the two elements are in the Sequence "object")

Anyway, if you can help me to know how to display those, I would be really happy!

Thanks in advance,

King regards,

Paul
Previous Topic:Link source and target points coordinate
Next Topic:CanonicalEditPolicy and persistedChildren vs. transientChildren
Goto Forum:
  


Current Time: Tue May 21 20:13:00 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02762 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top