Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » GMF (Graphical Modeling Framework) » How to enable logging in WME?
How to enable logging in WME? [message #542277] Thu, 24 June 2010 12:30 Go to next message
Dieter Rosch is currently offline Dieter RoschFriend
Messages: 6
Registered: May 2010
Junior Member
Hi,

I am an Eclipse and GMF/EMF newbie, so apologies if this is the wrong forum for this question, or if the question is silly.

I am developing an eclipse plugin built using GMF. I have created the required WME XML files, and I can execute the a workflow using the WorkflowRunner class.

My WME works when I right click on in and choose Run As -> WME Workflow. But it fails inside my plugin.

My suspicion is that my model inside my test project has some errors - but I need to enable the logging for the WorkFlowRunner to debug.

After some searching, I discovered some references to the logging framework, which can be configured to log to log4j.

But for the life of me, I can't figure out how to enable it when I run my plugin in the Eclipse testing instance.

Can anybody shed some light for me please?

Thanks in advance.

Regards,
Dieter
Re: How to enable logging in WME? [message #548431 is a reply to message #542277] Wed, 21 July 2010 19:34 Go to previous messageGo to next message
Dieter Rosch is currently offline Dieter RoschFriend
Messages: 6
Registered: May 2010
Junior Member
Bump.
Re: How to enable logging in WME? [message #548432 is a reply to message #548431] Wed, 21 July 2010 19:47 Go to previous message
Dieter Rosch is currently offline Dieter RoschFriend
Messages: 6
Registered: May 2010
Junior Member
After searching the forum some more, and finally stumbling on the right choice of search key phrases Smile, I realised this message was posted in the wrong Forum - it should be in the "EMF Technology forum".

I am reposting it there - my apologies for the mistake.
Previous Topic:An easier way to create diagram elements?
Next Topic:how to add a node in sub - diagram programmatically
Goto Forum:
  


Current Time: Wed May 22 02:01:12 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02516 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top