Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » missing resource in CVS
missing resource in CVS [message #522990] Wed, 24 March 2010 16:38 Go to next message
Stephane Bouchet is currently offline Stephane BouchetFriend
Messages: 280
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

i got a problem with CVS.

Using helios m6 build, when i checkout a project, there is some missing
files on it, but they are actually on the cvs server.

see bug #306955 for steps to reproduce.

the thing is this file gets deleted and commited back, and eclipse seems
considering that file is deleted forever. When i want to commit it again
(or just add it on version control to be able to synchronize it), i got
that error : added independently by second party.

does anyone has a clue on that ?

--
Cheers,

Stéphane Bouchet, OBEO
Re: missing resource in CVS [message #523393 is a reply to message #522990] Fri, 26 March 2010 05:02 Go to previous messageGo to next message
Stephane Bouchet is currently offline Stephane BouchetFriend
Messages: 280
Registered: July 2009
Senior Member
Fixed by moving cvs files from Attic folder to the good location, in the
cvsroot server...



Stéphane Bouchet a écrit :
> Hi,
>
> i got a problem with CVS.
>
> Using helios m6 build, when i checkout a project, there is some missing
> files on it, but they are actually on the cvs server.
>
> see bug #306955 for steps to reproduce.
>
> the thing is this file gets deleted and commited back, and eclipse seems
> considering that file is deleted forever. When i want to commit it again
> (or just add it on version control to be able to synchronize it), i got
> that error : added independently by second party.
>
> does anyone has a clue on that ?
>


--
Cheers,

Stéphane Bouchet, OBEO
Re: missing resource in CVS [message #524330 is a reply to message #522990] Wed, 31 March 2010 14:07 Go to previous message
Paul Webster is currently offline Paul WebsterFriend
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

Did you use the context menu>Team>Restore From Repository to get the
file back?

PW

--
Paul Webster
http://wiki.eclipse.org/Platform_Command_Framework
http://wiki.eclipse.org/Command_Core_Expressions
http://wiki.eclipse.org/Menu_Contributions
http://wiki.eclipse.org/Menus_Extension_Mapping
http://help.eclipse.org/galileo/index.jsp?topic=/org.eclipse .platform.doc.isv/guide/workbench.htm


Previous Topic:Searching free Plugin to display ER-Diagram of my database.
Next Topic:Keybinding Conflicts occurred - Ganymede & Galileo
Goto Forum:
  


Current Time: Sat May 25 08:55:51 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03727 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top