Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » update 1.3M4 and UITests Error
update 1.3M4 and UITests Error [message #505816] Tue, 05 January 2010 04:16 Go to next message
Maziar Khodaei is currently offline Maziar KhodaeiFriend
Messages: 25
Registered: July 2009
Junior Member
Hi

I updated yesterday my framework up to the version 1.3M4 from dec 18.
I got than following error:
"Could not evaluate javascript response:

TypeError: widget is undefined

var req= org .eclipse.swt. request ............."


I found out, that when I set the Ui test attributte "Dorg.eclipse.rwt.enableUITests=true" then the error is fire, when the attribute is false, it work perfect.

I test it with RAP 1.3M3, thart works without errors, as well UI Test is true or false. Only by 1.3M4 come to this error.

do you have any idee?

Thanks a lot.

Maziar
Re: update 1.3M4 and UITests Error [message #505851 is a reply to message #505816] Tue, 05 January 2010 11:10 Go to previous message
Ivan Furnadjiev is currently offline Ivan FurnadjievFriend
Messages: 2359
Registered: July 2009
Location: Sofia, Bulgaria
Senior Member
Hi Maziar,

I can reproduce the javascript error with the Workbench demo and
-Dorg.eclipse.rwt.enableUITests set to true. Please file a bugzilla to
keep track on this issue.

Best,
Ivan

On 1/5/2010 6:16 AM, Maziar Khodaei wrote:
> Hi
>
> I updated yesterday my framework up to the version 1.3M4 from dec 18.
> I got than following error:
> "Could not evaluate javascript response:
>
> TypeError: widget is undefined
>
> var req= org .eclipse.swt. request ............."
>
>
> I found out, that when I set the Ui test attributte
> "Dorg.eclipse.rwt.enableUITests=true" then the error is fire, when the
> attribute is false, it work perfect.
>
> I test it with RAP 1.3M3, thart works without errors, as well UI Test
> is true or false. Only by 1.3M4 come to this error.
>
> do you have any idee?
>
> Thanks a lot.
>
> Maziar
Previous Topic:Checkbox image position
Next Topic:ScrolledComposite#showControl doesn't work for new children
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 05 20:20:01 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02259 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top