Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » swt paintevents on osx
swt paintevents on osx [message #50920] Wed, 18 March 2009 21:58
Florian Pirchner is currently offline Florian PirchnerFriend
Messages: 94
Registered: July 2009
Member

Hi,

i have a problem with swt on osx. Win xp and vista are running really good.

We have created an editor, which allows the drag and drop of swt controls.
If a control is dropped, we dispose it, create a new one and insert it on
the drop position in the gui.

This works really well for win.

But under OSX i have the problem, that the parent composite in which i
have dropped the control (or better - created a new control after
disposing the old one) does only show a white backgroundcolor and no swt
controls. If i click somewhere in the swt ui, the controls become shown.
Sometimes i have to click at different positions until all controls are
shown again. But if i click in the outlineView or somewhere outside the
editor, all the controls are shown directly.

I think, there is some kind of a redraw problem. Does anybody of you know
this problem and how to solve it?

Thanks in adavance,
Flo
Previous Topic:Partial success of PDE build on 3.5M6
Next Topic:swt paintevents on osx
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jun 25 11:30:26 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01340 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top