Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Missing Jar in Target Platform
Missing Jar in Target Platform [message #48862] Tue, 03 March 2009 01:13 Go to next message
Chris Barlock is currently offline Chris BarlockFriend
Messages: 32
Registered: July 2009
Member
We are building a plug-in based on plug-ins not part of the Eclipse base.
We point to a Target Platform in our PDE preferences with the required
plug-ins -- actually, a subset of the whole product, which is just huge &
all is not needed for our plug-in. All was well, until we added a new
dependency.

The Target Platform to which we point has an eclipse/links directory which
points to a bunch of other "components." We have a .links file for the
component that is giving us heartburn. I believe it is correct because if
I go to the PDE preferences Target Platform and check the "Group plug-ins
by location" option, the six plug-ins that are included in the component I
need are listed. But, if I uncheck this option, they disappear.
Regardless, if I click Reload and OK my way out of the dialogs, my build
fails because of a missing JAR from this component.

Any ideas on why this might be?

Chris
Re: Missing Jar in Target Platform [message #48891 is a reply to message #48862] Tue, 03 March 2009 03:38 Go to previous messageGo to next message
Chris Aniszczyk is currently offline Chris AniszczykFriend
Messages: 674
Registered: July 2009
Senior Member
Chris Barlock wrote:
> We are building a plug-in based on plug-ins not part of the Eclipse
> base. We point to a Target Platform in our PDE preferences with the
> required plug-ins -- actually, a subset of the whole product, which is
> just huge & all is not needed for our plug-in. All was well, until we
> added a new dependency.
>
> The Target Platform to which we point has an eclipse/links directory
> which points to a bunch of other "components." We have a .links file
> for the component that is giving us heartburn. I believe it is correct
> because if I go to the PDE preferences Target Platform and check the
> "Group plug-ins by location" option, the six plug-ins that are included
> in the component I need are listed. But, if I uncheck this option, they
> disappear. Regardless, if I click Reload and OK my way out of the
> dialogs, my build fails because of a missing JAR from this component.
>
> Any ideas on why this might be?

What version of Eclipse are you using? The target platform story is
being rewritten for 3.5...

http://eclipsesource.com/blogs/2009/02/24/target-platform-ch anges/

If you're using 3.4, I recommend grabbing 3.4.2 which just came out to
see if you can reproduce the problem.

Cheers,

Chris Aniszczyk | EclipseSource Austin | +1 860 839 2465
http://twitter.com/eclipsesource | http://twitter.com/caniszczyk
Re: Missing Jar in Target Platform [message #48986 is a reply to message #48891] Tue, 03 March 2009 15:07 Go to previous message
Chris Barlock is currently offline Chris BarlockFriend
Messages: 32
Registered: July 2009
Member
I am using 3.4.2.

Chris
Re: Missing Jar in Target Platform [message #592622 is a reply to message #48862] Tue, 03 March 2009 03:38 Go to previous message
Chris Aniszczyk is currently offline Chris AniszczykFriend
Messages: 674
Registered: July 2009
Senior Member
Chris Barlock wrote:
> We are building a plug-in based on plug-ins not part of the Eclipse
> base. We point to a Target Platform in our PDE preferences with the
> required plug-ins -- actually, a subset of the whole product, which is
> just huge & all is not needed for our plug-in. All was well, until we
> added a new dependency.
>
> The Target Platform to which we point has an eclipse/links directory
> which points to a bunch of other "components." We have a .links file
> for the component that is giving us heartburn. I believe it is correct
> because if I go to the PDE preferences Target Platform and check the
> "Group plug-ins by location" option, the six plug-ins that are included
> in the component I need are listed. But, if I uncheck this option, they
> disappear. Regardless, if I click Reload and OK my way out of the
> dialogs, my build fails because of a missing JAR from this component.
>
> Any ideas on why this might be?

What version of Eclipse are you using? The target platform story is
being rewritten for 3.5...

http://eclipsesource.com/blogs/2009/02/24/target-platform-ch anges/

If you're using 3.4, I recommend grabbing 3.4.2 which just came out to
see if you can reproduce the problem.

Cheers,

Chris Aniszczyk | EclipseSource Austin | +1 860 839 2465
http://twitter.com/eclipsesource | http://twitter.com/caniszczyk
Re: Missing Jar in Target Platform [message #592659 is a reply to message #48891] Tue, 03 March 2009 15:07 Go to previous message
Chris Barlock is currently offline Chris BarlockFriend
Messages: 32
Registered: July 2009
Member
I am using 3.4.2.

Chris
Previous Topic:Building a product containing Eclipse SDK, several projects, and some custom features
Next Topic:PDE Export and Debug Info
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jun 22 21:34:02 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01698 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top