Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » Cant believe there's no one using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ?
Cant believe there's no one using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ? [message #459103] Tue, 02 August 2005 03:17 Go to next message
Ivan is currently offline IvanFriend
Messages: 149
Registered: July 2009
Senior Member
Hi all,

Is there anybody using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ? Anybody ? is it
because
not stable ?

Thanks
Re: Cant believe there's no one using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ? [message #459109 is a reply to message #459103] Tue, 02 August 2005 09:22 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: christoph_weber.gmx.net

Ivan wrote:
> Hi all,
>
> Is there anybody using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ? Anybody ? is it
> because
> not stable ?
>
> Thanks
>
Hi!

I am using it. And I have problems with it. See my posting below.

Have a nice day,
Christoph
Re: Cant believe there's no one using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ? [message #459138 is a reply to message #459109] Tue, 02 August 2005 12:51 Go to previous messageGo to next message
Ivan is currently offline IvanFriend
Messages: 149
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

Thanks for your repply, so... it really got problems in MacOSX JVM1.4...

Thanks for your confirmation...

sad to hear that... <:-(
Re: Cant believe there's no one using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ? [message #459164 is a reply to message #459138] Tue, 02 August 2005 19:32 Go to previous messageGo to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: christoph_weber.gmx.net

Ivan wrote:
> Hi,
>
> Thanks for your repply, so... it really got problems in MacOSX JVM1.4...
>
> Thanks for your confirmation...
>
> sad to hear that... <:-(
>
Well I use eclipse on Mac os X with 1.4.2 and there are no problems.
Maybe just when you use specific functions.

Chris
Re: Cant believe there's no one using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ? [message #459166 is a reply to message #459103] Tue, 02 August 2005 19:35 Go to previous messageGo to next message
Steve Northover is currently offline Steve NorthoverFriend
Messages: 1636
Registered: July 2009
Senior Member
Ivan, please enter a bug report with some sample code that works well under
1.3 and fails badly in 1.4.

"Ivan" <ivanooi@gmail.com> wrote in message
news:f88dd9f6c238f0069e32247f120ed0d1$1@www.eclipse.org...
> Hi all,
>
> Is there anybody using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ? Anybody ? is it
> because
> not stable ?
>
> Thanks
>
Re: Cant believe there's no one using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ? [message #459201 is a reply to message #459166] Wed, 03 August 2005 10:28 Go to previous messageGo to next message
Ivan is currently offline IvanFriend
Messages: 149
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Steve,

Thanks for your repply. I will do that.

Thanks again
Re: Cant believe there's no one using SWT in MacOSX with JVM 1.4 ? [message #459222 is a reply to message #459166] Wed, 03 August 2005 15:44 Go to previous message
Ivan is currently offline IvanFriend
Messages: 149
Registered: July 2009
Senior Member
hi all,

i just tested SWT 3.1 Example in MacOSX with JVM 1.4 and looks good...
so...
i will track down what cause my problems come up and i will open a bug
report when i found...

thanks guys...
Previous Topic:SWT GUI Designer
Next Topic:folding / unfolding composite
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 26 08:13:56 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02010 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top