Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Standard Widget Toolkit (SWT) » SWT Browser, Windows, & Applets
SWT Browser, Windows, & Applets [message #451673] Fri, 04 March 2005 21:24 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: doogie03.fastmail.fm

Hi.

I know there's been lots of discussion about this topic. However, I
wanted to plug what I've found out about displaying Java Applets with
the SWT Browser control in Windows in hopes of finding a solution.

First, I don't believe it's an Internet Explorer problem as I've created
a custom Browser control using Mozilla. And yes, Java Applets still
failed to load.

There's been some talks that the reason for the said problem is because
two Java VMs cannot exist in the same process. So I've tried various
things to try to get around this - using different Java executables for
the application and Applet, different VMs, and others. The only thing
close to working was installing the MS VM along with Sun's Java VM. My
guess as to why that works is because Sun first tries to load the Applet
using its own VM, but it fails. So it defaults to MS' VM and works.
However, using the MS VM is not a viable solution because of obvious
reasons.

So now for my question:
Does anyone have ANY solutions or suggestions for displaying Java
Applets using the SWT Browser control in Windows?

Thanks for any leads.

Doogie
Re: SWT Browser, Windows, & Applets [message #451730 is a reply to message #451673] Mon, 07 March 2005 16:50 Go to previous message
Christophe Cornu is currently offline Christophe CornuFriend
Messages: 304
Registered: July 2009
Senior Member
If you use the applet tag <applet> and IE uses the default MS VM, the applet
should work.
Otherwise, as you said, Sun's java plugin attempts to start a second JVM
from within the existing process that is already running a JVM and does not
succeed.
If anyone has implemented workarounds on Windows please pass it on to the
following bug report:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=59506

Chris
Previous Topic:WebBrowser Control- XP Style
Next Topic:Browser theater mode
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 19 17:13:23 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02111 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top