Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Imports can't resolved after eclipse restart
Imports can't resolved after eclipse restart [message #44577] Wed, 04 February 2009 09:20 Go to next message
Alexander Rupsch is currently offline Alexander RupschFriend
Messages: 49
Registered: July 2009
Member
Hi,

I have a plugin, which contains some jars and some integration code. The
plugin works fine so far. But every time I restart eclipse PDE states of
unresolvable imports (org.junit in this case). The dependency is in the
manifest. I can take it out and put it back, no change.

The strange thing is, after reloading the target platform everything is
fine again. the projects builds again, the unresolved imports are gone
without changing a bit on the project.

Can someone give me a hint why that happen? I use Eclipse 3.4.1.

Thanks & Regards
Re: Imports can't resolved after eclipse restart [message #44682 is a reply to message #44577] Wed, 04 February 2009 10:02 Go to previous messageGo to next message
Rhodan76 Mising name is currently offline Rhodan76 Mising nameFriend
Messages: 71
Registered: July 2009
Member
Maybe this helps: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=242002
Re: Imports can't resolved after eclipse restart [message #44771 is a reply to message #44682] Wed, 04 February 2009 12:10 Go to previous message
Alexander Rupsch is currently offline Alexander RupschFriend
Messages: 49
Registered: July 2009
Member
> Maybe this helps: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=242002
Thx, at least that states that it is fixed in 3.5. Good to know.
Re: Imports can't resolved after eclipse restart [message #591296 is a reply to message #44577] Wed, 04 February 2009 10:02 Go to previous message
Rhodan76 Mising name is currently offline Rhodan76 Mising nameFriend
Messages: 71
Registered: July 2009
Member
Maybe this helps: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=242002
Re: Imports can't resolved after eclipse restart [message #591317 is a reply to message #44682] Wed, 04 February 2009 12:10 Go to previous message
Alexander Rupsch is currently offline Alexander RupschFriend
Messages: 49
Registered: July 2009
Member
> Maybe this helps: https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=242002
Thx, at least that states that it is fixed in 3.5. Good to know.
Previous Topic:Target Definition and deployed plugins = class path problem in build.xml
Next Topic:pde build with maven
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jun 18 03:53:23 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01563 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top