Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » Re: [Teneo] NPE in PersistentStoreAdapter
Re: [Teneo] NPE in PersistentStoreAdapter [message #431394] Wed, 08 July 2009 10:40
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Roland,
And to add to the very-fast-feeling. I did a build 5 minutes ago which contains a change for this:
http://www.eclipse.org/modeling/emf/downloads/?project=teneo &showAll=1&hlbuild=M200907080536#M200907080536

I backported this very-small fix to 1.0.4 which I will build later in the afternoon.

btw, support for Teneo is given on the main EMF newsgroup which I added as cc.

gr. Martin

Roland Brand wrote:
> Hi Martin
>
> I just filed bug 282795 for this. Thank you for your extremely fast answer.
>
> Greets,
> Roland
>


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Cell: +31 (0)6 288 48 943
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Previous Topic:[CDO] Fetch multiple objects by CDOID
Next Topic:EMF package registry inside Eclipse?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 06 21:23:21 GMT 2019

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02804 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top