Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » Teneo Ant problem
Teneo Ant problem [message #426313] Tue, 23 December 2008 10:47 Go to next message
J F is currently offline J FFriend
Messages: 256
Registered: July 2009
Senior Member
When I Install Teneo on a vanilla Eclipse 3.4.1 it seems to stop me from
exporting my plugin projects, and I cannot set my Ant preferences.
See bug 254899.
Is there any work around?
Re: Teneo Ant problem [message #426314 is a reply to message #426313] Tue, 23 December 2008 12:03 Go to previous messageGo to next message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Jf,
The bugzilla mentions the plugin
org.eclipse.emf.teneo.hibernate.libraries
which is not part of the sdk or runtime (which is correct). How did you install this plugin?

gr. Martin

JF wrote:
> When I Install Teneo on a vanilla Eclipse 3.4.1 it seems to stop me from
> exporting my plugin projects, and I cannot set my Ant preferences. See
> bug 254899. Is there any work around?
>


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Cell: +31 (0)6 288 48 943
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: Teneo Ant problem [message #426315 is a reply to message #426314] Tue, 23 December 2008 12:31 Go to previous messageGo to next message
J F is currently offline J FFriend
Messages: 256
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Martin, thanks for the reply,
When I replicated it on my clean install I used the update site
http://download.eclipse.org/modeling/emf/updates/interim/ to install it,
using p2. I selected the M200812170122 of Teneo from what p2 showed me and
let it work out the rest. HOWEVER, I have been looking at it in my normal
eclipse config and workspace in order to track down what is happening. So
I'll redo the vanilla install and check that the same problem is causing
the error.
Back soon
Re: Teneo Ant problem [message #426316 is a reply to message #426315] Tue, 23 December 2008 12:48 Go to previous messageGo to next message
J F is currently offline J FFriend
Messages: 256
Registered: July 2009
Senior Member
Downloading this now, but it would seem that the hibernate libraries part
is downloaded when you download the Teneo examples. This happens with P2
if you select the top level check box for the Teneo download.
I suppose the workaround is to uninstall/not install the Teneo examples
for now, do a hand install of the examples as necessary with a modified
hibernate libraries...
Re: Teneo Ant problem [message #426317 is a reply to message #426316] Tue, 23 December 2008 13:00 Go to previous messageGo to next message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
JF,
Hmm, yes it is present in both examples and test. Can you let me know if the uninstall of the
samples/tests indeed solves the issue?
If so it would be great if you can enter a bugzilla for this for Teneo so I can either remove this
plugin from the examples/tests or make the export packages more precise in hibernate.libraries.

gr. Martin

JF wrote:
> Downloading this now, but it would seem that the hibernate libraries
> part is downloaded when you download the Teneo examples. This happens
> with P2 if you select the top level check box for the Teneo download. I
> suppose the workaround is to uninstall/not install the Teneo examples
> for now, do a hand install of the examples as necessary with a modified
> hibernate libraries...
>


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Cell: +31 (0)6 288 48 943
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Re: Teneo Ant problem [message #426321 is a reply to message #426317] Tue, 23 December 2008 13:42 Go to previous messageGo to next message
J F is currently offline J FFriend
Messages: 256
Registered: July 2009
Senior Member
Uninstalling Teneo examples removes the problem.

Another partial fix is creating a org.eclipse.ant.core.prefs in
Workspace\.metadata\.plugins\org.eclipse.core.runtime\.setti ngs with
content along the following lines (I still get probelms with the ant
preferences dialog but the setting still seem to be there);

#Tue Dec 23 13:12:00 GMT 2008
ant_home=C\:\\GanyemedeEclipse\\eclipse\\plugins\\org.apache .ant_1.7.0.v200803061910
ant_home_entries=C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org.ap ache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-antlr.jar,C\:/Ganyemede Eclipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/l ib/ant-apache-bcel.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/ org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-apache-bsf.jar,C\ :/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v200 803061910/lib/ant-apache-log4j.jar,C\:/GanyemedeEclipse/ecli pse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-apach e-oro.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org.apache.an t_1.7.0.v200803061910/lib/ant-apache-regexp.jar,C\:/Ganyemed eEclipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/ lib/ant-apache-resolver.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plu gins/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-commons-logg ing.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_ 1.7.0.v200803061910/lib/ant-commons-net.jar,C\:/GanyemedeEcl ipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ ant-jai.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org.apache. ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-javamail.jar,C\:/GanyemedeEc lipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/lib /ant-jdepend.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org.ap ache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-jmf.jar,C\:/GanyemedeEc lipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/lib /ant-jsch.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org.apach e.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-junit.jar,C\:/GanyemedeEcl ipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ ant-launcher.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org.ap ache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-netrexx.jar,C\:/Ganyeme deEclipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910 /lib/ant-nodeps.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org .apache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-starteam.jar,C\:/Gan yemedeEclipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v20080306 1910/lib/ant-stylebook.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plug ins/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-swing.jar,C\: /GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v2008 03061910/lib/ant-trax.jar,C\:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugi ns/org.apache.ant_1.7.0.v200803061910/lib/ant-weblogic.jar,C \:/GanyemedeEclipse/eclipse/plugins/org.apache.ant_1.7.0.v20 0803061910/lib/ant.jar,
eclipse.preferences.version=1
Re: Teneo Ant problem [message #426322 is a reply to message #426321] Tue, 23 December 2008 13:55 Go to previous message
J F is currently offline J FFriend
Messages: 256
Registered: July 2009
Senior Member
Martin, logged a bug (259568) as requested
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=259568
Previous Topic:[CDO]: What's the general behaviour of Defs when attributes are changed?
Next Topic:[CDO] mapping error with DB Store and StringToStringMap + List
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Feb 28 19:36:45 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02656 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top