Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » [teneo]
[teneo] [message #426125] Wed, 17 December 2008 02:24 Go to next message
zhaozhongwei is currently offline zhaozhongweiFriend
Messages: 9
Registered: July 2009
Junior Member
i am new to teneo,when i right click on *.ehb file,and select Teneo->Opend
Resource menu,nothing happend.
here is my MANIFEST.MF file
////////////////////////begin
Manifest-Version: 1.0
Bundle-ManifestVersion: 2
Bundle-Name: %pluginName
Bundle-SymbolicName: com.cellcom.studio.gmfbza;singleton:=true
Bundle-Version: 1.0.0
Bundle-ClassPath: .
Bundle-Vendor: %providerName
Bundle-Localization: plugin
Bundle-RequiredExecutionEnvironment: J2SE-1.5
Export-Package: com.cellcom.studio.bza,
com.cellcom.studio.bza.impl,
com.cellcom.studio.bza.util,
com.cellcom.studio.views.model,
com.swtdesigner
Require-Bundle: org.eclipse.core.runtime,
org.eclipse.emf.ecore;visibility:=reexport,
org.eclipse.emf.teneo;bundle-version="1.0.0",
org.eclipse.emf.teneo.annotations;bundle-version="1.0.0",
org.eclipse.emf.teneo.eclipse;bundle-version="1.0.0",
org.eclipse.emf.teneo.hibernate;bundle-version="1.0.0",
org.eclipse.emf.teneo.hibernate.eclipse;bundle-version="1.0.0 ",
org.eclipse.emf.teneo.hibernate.mapper;bundle-version="1.0.0 ",
org.apache.commons.logging;bundle-version="1.0.4",
org.eclipse.emf.ecore.xmi;bundle-version="2.4.0"
Bundle-ActivationPolicy: lazy
Import-Package: org.eclipse.emf.transaction,
org.eclipse.emf.transaction.util,
org.eclipse.swt,
org.eclipse.swt.custom,
org.eclipse.swt.events,
org.eclipse.swt.graphics,
org.eclipse.swt.layout,
org.eclipse.swt.widgets
////////////////////////end

i find the java.lang.NoClassDefFoundError:
org/hibernate/property/PropertyAccessor,which is used in
org.eclipse.emf.teneo.hibernate.HbUtil class.
i want to know if i miss something?
my eclipse id download from the
url:http://www.eclipse.org/downloads/download.php?file=/tech nology/epp/downloads/release/ganymede/SR1/eclipse-modeling-g anymede-SR1-incubation-win32.zip.


thanks in advanced.
Re: [teneo] [message #426130 is a reply to message #426125] Wed, 17 December 2008 05:25 Go to previous message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Hi zhaozhongwei,
Do you have a plugin/plugins with the hibernate libraries in them? The plugin containing your model
(on which you right-click) should have a dependency on this plugin to be able to generate a model
like this.

See also:
http://elver.org/hibernate/hibernate_details.html#orgenerati on
http://elver.org/hibernate/installation.html#Hibernate+Libra ries

gr. Martin

zhaozhongwei wrote:
> i am new to teneo,when i right click on *.ehb file,and select
> Teneo->Opend Resource menu,nothing happend.
> here is my MANIFEST.MF file
> ////////////////////////begin
> Manifest-Version: 1.0
> Bundle-ManifestVersion: 2
> Bundle-Name: %pluginName
> Bundle-SymbolicName: com.cellcom.studio.gmfbza;singleton:=true
> Bundle-Version: 1.0.0
> Bundle-ClassPath: .
> Bundle-Vendor: %providerName
> Bundle-Localization: plugin
> Bundle-RequiredExecutionEnvironment: J2SE-1.5
> Export-Package: com.cellcom.studio.bza,
> com.cellcom.studio.bza.impl,
> com.cellcom.studio.bza.util,
> com.cellcom.studio.views.model,
> com.swtdesigner
> Require-Bundle: org.eclipse.core.runtime,
> org.eclipse.emf.ecore;visibility:=reexport,
> org.eclipse.emf.teneo;bundle-version="1.0.0",
> org.eclipse.emf.teneo.annotations;bundle-version="1.0.0",
> org.eclipse.emf.teneo.eclipse;bundle-version="1.0.0",
> org.eclipse.emf.teneo.hibernate;bundle-version="1.0.0",
> org.eclipse.emf.teneo.hibernate.eclipse;bundle-version="1.0.0 ",
> org.eclipse.emf.teneo.hibernate.mapper;bundle-version="1.0.0 ",
> org.apache.commons.logging;bundle-version="1.0.4",
> org.eclipse.emf.ecore.xmi;bundle-version="2.4.0"
> Bundle-ActivationPolicy: lazy
> Import-Package: org.eclipse.emf.transaction,
> org.eclipse.emf.transaction.util,
> org.eclipse.swt,
> org.eclipse.swt.custom,
> org.eclipse.swt.events,
> org.eclipse.swt.graphics,
> org.eclipse.swt.layout,
> org.eclipse.swt.widgets
> ////////////////////////end
>
> i find the java.lang.NoClassDefFoundError:
> org/hibernate/property/PropertyAccessor,which is used in
> org.eclipse.emf.teneo.hibernate.HbUtil class.
> i want to know if i miss something?
> my eclipse id download from the
> url:http://www.eclipse.org/downloads/download.php?file=/tech nology/epp/downloads/release/ganymede/SR1/eclipse-modeling-g anymede-SR1-incubation-win32.zip.
>
>
>
> thanks in advanced.
>


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Cell: +31 (0)6 288 48 943
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Previous Topic:Does merging re-gen support not overwriting interfaces added to the generated classes?
Next Topic:CDOEditor restricted Access
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Feb 19 23:44:14 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02695 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top