Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » [Teneo] Latest milestone does not show in list of plugins
[Teneo] Latest milestone does not show in list of plugins [message #422739] Mon, 15 September 2008 17:36 Go to next message
David Wynter is currently offline David WynterFriend
Messages: 4624
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

I updated to the latest milestone from the 15th Sept. I had deleted
previous version first. I unzipped the entire content with path
information into my Ganymede install directory form
emf-teneo-runtime-M200809150739.zip

I checked and all the plugin and feature artifacts are there. But when I
restarted Eclipse 3.4 I can only see the
org.eclipse.emf.teneo;bundle-version="1.0.1"
appears in the "Required plugins" list of availalbe plugings to add, not
the teneo.hibernate packag eI expected to see.

But these are in configuration

file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.annotati ons_1.0.1.v200809150739.jar

file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.doc_1.0. 0.v200806111928/

file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.eclipse_ 1.0.1.v200809150739.jar

file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.hibernat e.eclipse_1.0.1.v200809150739.jar

file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.hibernat e.mapper_1.0.1.v200809150739.jar

file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.hibernat e_1.0.1.v200809150739/

file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.jpox.ecl ipse_1.0.1.v200809150739.jar

file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.jpox_1.0 .1.v200809150739/

file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo_1.0.1.v2 00809150739.jar

What else do I need to do to get it to show up?

David
Re: [Teneo] Latest milestone does not show in list of plugins [message #422740 is a reply to message #422739] Mon, 15 September 2008 17:41 Go to previous message
Martin Taal is currently offline Martin TaalFriend
Messages: 5468
Registered: July 2009
Senior Member
Hi David,
I am not sure if you already did this. With 3.4 plugins/features can not be copied directly to the
eclipse directory. You have to use the update manager or the dropins folder:
http://wiki.eclipse.org/Equinox_p2_Getting_Started

Let me know if this does (not) solve your issue.

gr. Martin

David Wynter wrote:
> Hi,
>
> I updated to the latest milestone from the 15th Sept. I had deleted
> previous version first. I unzipped the entire content with path
> information into my Ganymede install directory form
> emf-teneo-runtime-M200809150739.zip
>
> I checked and all the plugin and feature artifacts are there. But when I
> restarted Eclipse 3.4 I can only see the
> org.eclipse.emf.teneo;bundle-version="1.0.1"
> appears in the "Required plugins" list of availalbe plugings to add, not
> the teneo.hibernate packag eI expected to see.
>
> But these are in configuration
>
> file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.annotati ons_1.0.1.v200809150739.jar
>
>
> file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.doc_1.0. 0.v200806111928/
>
>
> file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.eclipse_ 1.0.1.v200809150739.jar
>
>
> file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.hibernat e.eclipse_1.0.1.v200809150739.jar
>
>
> file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.hibernat e.mapper_1.0.1.v200809150739.jar
>
>
> file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.hibernat e_1.0.1.v200809150739/
>
>
> file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.jpox.ecl ipse_1.0.1.v200809150739.jar
>
>
> file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo.jpox_1.0 .1.v200809150739/
>
>
> file:/D:/e3_4/eclipse/plugins/org.eclipse.emf.teneo_1.0.1.v2 00809150739.jar
>
> What else do I need to do to get it to show up?
>
> David


--

With Regards, Martin Taal

Springsite/Elver.org
Office: Hardwareweg 4, 3821 BV Amersfoort
Postal: Nassaulaan 7, 3941 EC Doorn
The Netherlands
Cell: +31 (0)6 288 48 943
Tel: +31 (0)84 420 2397
Fax: +31 (0)84 225 9307
Mail: mtaal@springsite.com - mtaal@elver.org
Web: www.springsite.com - www.elver.org
Previous Topic:Teneo Hibernate Dialect must be explicitly set
Next Topic:Generated editor load resource dialog missing button?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jan 20 15:38:27 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01909 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top