Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF » [emf-dev] cannot add type parameter to a class in EMF
[emf-dev] cannot add type parameter to a class in EMF [message #422600] Wed, 10 September 2008 23:27
Nick Boldt is currently offline Nick BoldtFriend
Messages: 481
Registered: July 2009
Senior Member
This mailing list if for developers of EMF, not support of EMF users.
Please use the eclipse.tools.emf newsgroup.

http://www.eclipse.org/modeling/emf/newsgroup-mailing-list.p hp

Cheers,

Nick

Simon Chen wrote:
> Hi all,
>
> I have a question regarding building ecore models in EMF. I created a
> model, trying to add classes. I need to use type parameters,
> essentially generics, say node<T>.
>
> However, when I right-click a class, under the "add child" menu, I can
> only add EAnnotation, EAttribute, EOperation and EReference. I cannot
> find anything related to ETypeParameter anywhere.
>
> BTW, I am using the latest Eclipse with EMF 2.4.
>
> Thanks!
>
> -Simon
> _______________________________________________
> emf-dev mailing list
> emf-dev@eclipse.org
> https://dev.eclipse.org/mailman/listinfo/emf-dev
>

--
Nick Boldt :: Release Engineer, IBM Toronto Lab
Eclipse Modeling :: http://www.eclipse.org/modeling
http://wiki.eclipse.org/index.php/User:Nickb
Previous Topic:XSD to ecore
Next Topic:cannot add type parameter to a class in EMF
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jan 28 06:19:16 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02561 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top