Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Archived » M2M (model-to-model transformation) » [ATL] Is Datatype Double not supported?
[ATL] Is Datatype Double not supported? [message #40525] Tue, 22 May 2007 14:36 Go to next message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: erik_becker.gmx.de

Hi all,

I'm using KM3 and the ATL Editor in Eclipse to model a meta model.
As described in the KM3 Manual (Version 0.3) I use 'Double' as data type.
As I don't get a 'problem' / error I assume every things is okay, but I
wonder why the word 'Double' is not recognized as data type and printed
like 'String': bold & blue.

Is this a bug in ATL Tools?

Greetings

Erik
Re: [ATL] Is Datatype Double not supported? [message #40625 is a reply to message #40525] Tue, 22 May 2007 15:03 Go to previous message
Eclipse UserFriend
Originally posted by: Hugo.Bruneliere.univ-nantes.fr

Erik Becker a écrit :
> Hi all,

Hi Erik

>
> I'm using KM3 and the ATL Editor in Eclipse to model a meta model.
> As described in the KM3 Manual (Version 0.3) I use 'Double' as data type.
> As I don't get a 'problem' / error I assume every things is okay, but I
> wonder why the word 'Double' is not recognized as data type and printed
> like 'String': bold & blue.
>
> Is this a bug in ATL Tools?
>

No this is not a bug but you're right: as it is a commonly used
datatype, "Double" may be added to the list of keywords like "String",
"Integer" or "Boolean".
Anyway, there will be no problem when using the metamodels including
attributes of the "Double" datatype.

> Greetings
>
> Erik

Regards,

Hugo

--
--------------------------------------------------------
Hugo Bruneliere - R&D Engineer
ATLAS Group (INRIA & LINA) - University of Nantes
2, rue de la Houssiniere
44322 Nantes Cedex 3 - France
office +33 2 51 12 58 10 /\ cell.+33 6 07 42 45 30
EMail: Hugo.Bruneliere@univ-nantes.fr
http://www.sciences.univ-nantes.fr/lina/atl/
--------------------------------------------------------
Previous Topic:Problem with rules with "distinct"
Next Topic:[ATL] problem with model handler inizialization
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jan 19 22:40:26 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02218 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top