Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Plugin Development Environment (PDE) » Re: PDE support for running tests in a separate thread
Re: PDE support for running tests in a separate thread [message #39030] Sat, 03 January 2009 05:03
Ketan Padegaonkar is currently offline Ketan PadegaonkarFriend
Messages: 873
Registered: July 2009
Senior Member
<<Copying to the PDE newsgroup>>

Thanks for pointing out this bug. I'd definitely want to push this to
become a of PDE.

The fix itself is quite trivial as you mention. I've added a few
comments on the bug, please add yourself to cc, and the conversation
could be taken to the bugzilla.

-- Ketan

On 3/1/09 07:28, Will Horn wrote:
> It is clear to me that UI tests should be run in a non-UI thread and I
> am happy to see that SWTBot supports this. However, it seems to be
> essentially a workaround to this PDE bug
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=89044
>
> Is there any interest or ongoing effort to make this part of PDE? To me
> it is a no-brainer that PDE should support it.
>
> What particularly interests me about adding this to PDE is the ability
> to run SWTBot tests without installing SWTBot into the IDE (i.e. just
> having it part of the target platform). Not to mention this would make
> the net.sf.swtbot.eclipse.ui and all its copied code no longer necessary.
>
> Will
Previous Topic:Update site structure
Next Topic:Re: PDE support for running tests in a separate thread
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jun 15 01:40:55 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02245 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top