Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Failed to execute MI command(Run errors)
Failed to execute MI command [message #1860362] Tue, 01 August 2023 07:57 Go to next message
Afonso Silva is currently offline Afonso SilvaFriend
Messages: 1
Registered: August 2023
Junior Member
I have a piezo from Mad City Labs, and I'm trying to compile the example provided with their C API. I've used a different IDE before and it works, but now I need to do it in Eclipse.

I've added the .lib file path to the path variables.
index.php/fa/43364/0/

The program builds.

If I run, I get this message:
<terminated> (exit value: -1.073.741.515) (...)

But when I try to debug, I get this error:
index.php/fa/43365/0/

What should I do?

Re: Failed to execute MI command [message #1860386 is a reply to message #1860362] Wed, 02 August 2023 15:26 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 33148
Registered: July 2009
Senior Member
It's probably better to ask here:

https://github.com/eclipse-cdt/cdt/discussions


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:"open the debug view"
Next Topic:Project is not executable
Goto Forum:
  


Current Time: Sat May 18 09:51:27 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08231 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top