Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Openhab2 problem with script parameter in ' '(Eclipse error message in Openhab2)
Openhab2 problem with script parameter in ' ' [message #1859395] Mon, 05 June 2023 08:49 Go to next message
Jozef Szabo is currently offline Jozef SzaboFriend
Messages: 2
Registered: June 2023
Junior Member
Hi,
I have a problem when calling a python script with parameter between apostrophs.
If parameter is e.g. only 'info' all is correct.

But if a parameter uses points inside e.g. 'xcom.xt1.3000'
a error message appears.

val String answer = executeCommandLine("/etc/openhab2/scripts/openstuder-examples-python/cli/./sicli@@localhost@@'read xcom.xt1.3000'", 5000)

[INFO ] [lipse.smarthome.model.script.Result=] - *** Unknown syntax: "read xcom.xt1.3000"

Thanks for help.
Re: Openhab2 problem with script parameter in ' ' [message #1859424 is a reply to message #1859395] Wed, 07 June 2023 00:29 Go to previous messageGo to next message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 4435
Registered: July 2009
Senior Member

Where does Eclipse and something from eclipse.org come into this scenario?

_
Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Re: Openhab2 problem with script parameter in ' ' [message #1859426 is a reply to message #1859424] Wed, 07 June 2023 09:54 Go to previous message
Jozef Szabo is currently offline Jozef SzaboFriend
Messages: 2
Registered: June 2023
Junior Member
If you don't have a idea close the topic please.
Previous Topic:Java fx
Next Topic:IRC
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Apr 23 02:30:37 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08255 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top