Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » RCP Testing Tool » Launching failure with 'AUT null' every other time(AUT launching failure)
Launching failure with 'AUT null' every other time [message #1857492] Fri, 10 February 2023 08:03
Betty Song is currently offline Betty SongFriend
Messages: 4
Registered: February 2023
Junior Member
Dear RCPTT team,

When I run RCPTT to test my AUT, there encounters a werid error like this: the first time I can launch my AUT successfully -> the second time fail with error "AUT null" -> the third time success -> the fourth time fail with error "AUT null" ...
This error happens regularly every other time both on windows and linux. I zipped the whole runner-workspace and aut-workspace0 as attachment for your log analysis(U can only read logs from runner-workspce, since aut-workspace0 actually empty, even no hidden file)

My executed command line:
C:\lscc\propel\2022.1\sdk\eclipse\jre\bin\java.exe -Xmx8192m -jar D:\tool\rcptt.runner-2.5.3\eclipse\plugins\org.eclipse.equinox.launcher_1.6.400.v20210924-0641.jar
-data D:\Automated_testing\workspace\2022.1\runner-workspace
-aut C:\lscc\propel\2022.1\sdk\eclipse
-autWsPrefix D:\work\aut-workspace
-import D:\Automated_testing\testdata\Propel2022.1 -tests 2.1.2.1.test

index.php/fa/42905/0/

Thanks and Best Regards,
Betty
Previous Topic:How can we configure RCPTT to work at other ports instead 4001?
Next Topic:Driving RCP applications natively compiled for Apple ARM (M1, M2 - AArch64)?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Feb 29 13:21:56 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02221 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top