Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse marketplace asking authorization every time (Eclipse marketplace asking authorization every time I restart eclipse)
Eclipse marketplace asking authorization every time [message #1854306] Fri, 12 August 2022 02:54 Go to next message
Peter Borisenko is currently offline Peter BorisenkoFriend
Messages: 2
Registered: August 2022
Junior Member
Web view asking me for saving Cookies but anyway it required new login every time I reopen Eclipse
It's annoying.
Same thing with Project Explorer filters. They are merely do not save my selections.
What could be wrong, should I use some additional startup keys? Is my workspace broken?
Is it bug?

Eclipse IDE for Embedded C/C++ Developers (includes Incubating components)
Version: 2022-09 M1 (4.25.0 M1)
Build id: 20220714-1455
Re: Eclipse marketplace asking authorization every time [message #1854318 is a reply to message #1854306] Sat, 13 August 2022 09:03 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 32493
Registered: July 2009
Senior Member
Maybe it would be good to attach a picture of what you are seeing. If you use the Preview Quick Reply button, you'll be able to attach images using the Upload File button below the text entry field. I'm not sure how saving Project Explorer filters relates to the issue of logging in, saving cookies, nor what you mean by "Web view". Which OS are you on?

Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Re: Eclipse marketplace asking authorization every time [message #1854398 is a reply to message #1854318] Wed, 17 August 2022 11:19 Go to previous messageGo to next message
cristelle AMELDA is currently offline cristelle AMELDAFriend
Messages: 6
Registered: August 2022
Junior Member
I have exactly the same problem
Re: Eclipse marketplace asking authorization every time [message #1854406 is a reply to message #1854398] Wed, 17 August 2022 13:27 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 32493
Registered: July 2009
Senior Member
You may have the same problem, but you provide less information about it. Maybe you can try attaching a picture of what's wrong, as I suggested already.

Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:How to Silently Install /Deploy Eclipse IDE for Enterprise Java and Web Developers
Next Topic:javax support missing
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Sep 26 13:35:51 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02901 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top