Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Addresses and opcodes aren't show in Disassembly view(debug stm32 in eclipse)
Addresses and opcodes aren't show in Disassembly view [message #1853111] Sat, 18 June 2022 13:19 Go to next message
Azarm Smith is currently offline Azarm SmithFriend
Messages: 2
Registered: June 2022
Junior Member
I am using eclipse-embedcpp-2022-06-R-linux-gtk-x86_64 to debug stm32. Addresses and opcodes aren't show in Disassembly view.
The operate system is ubuntu 20.04.4.
index.php/fa/42211/0/

When i start debug and click Disassembly view, Problem Occurred window appears.
It says 'Coloring source file' has encountered a problem. An internal error has occurred.
index.php/fa/42212/0/
  • Attachment: f1.jpg
    (Size: 157.30KB, Downloaded 230 times)
  • Attachment: f2.jpg
    (Size: 381.13KB, Downloaded 215 times)
Re: Addresses and opcodes aren't show in Disassembly view [message #1853193 is a reply to message #1853111] Wed, 22 June 2022 12:20 Go to previous message
Azarm Smith is currently offline Azarm SmithFriend
Messages: 2
Registered: June 2022
Junior Member
I think I find the solution. If I chose the language to 中文(简体)at the begining of ubuntu system installation, the problem occurs. If I chose the language to English at the begining of ubuntu system installation, the problem disappears.
Previous Topic:Debug not working
Next Topic:how to add MIPS64 toolchain
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jan 31 11:43:28 GMT 2023

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05388 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top