Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Invalid template arguments
Invalid template arguments [message #1851277] Fri, 01 April 2022 10:08 Go to next message
Bhagyashree Puranik is currently offline Bhagyashree PuranikFriend
Messages: 2
Registered: April 2022
Junior Member
Hello everyone,

I am getting the error as invalid template arguments.
index.php/fa/41845/0/

I am attaching the screenshot of error.

Any suggestions would be appreciated.
Re: Invalid template arguments [message #1851331 is a reply to message #1851277] Sun, 03 April 2022 09:07 Go to previous messageGo to next message
Jarek Blakarz is currently offline Jarek BlakarzFriend
Messages: 6
Registered: September 2013
Junior Member
What version of CDT do you use.
I use 10.6.0 and it works well with std::queue.
I also suggest the fresh installation of CDT as the last resort.
Re: Invalid template arguments [message #1851417 is a reply to message #1851331] Tue, 05 April 2022 11:26 Go to previous message
Bhagyashree Puranik is currently offline Bhagyashree PuranikFriend
Messages: 2
Registered: April 2022
Junior Member
Thank you Jarek for your response.
Actually there was an issue with my eclipse.
Now working Okay.
Previous Topic:Enable g++ c++2a in CDT 10.6.0
Next Topic:Eclipse build error
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Jan 31 10:23:39 GMT 2023

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08261 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top