Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » M2T (model-to-text transformation) » getLabel() behavior
getLabel() behavior [message #1849200] Fri, 07 January 2022 13:20 Go to next message
Ilja Kraval is currently offline Ilja KravalFriend
Messages: 34
Registered: October 2021
Member
Hi all,

I have this problem:

In the Interpreter window I have a simple command:

[self.getLabel () /]

in all Models, the result behaves correctly, except for one Model, where when focusing on any element, it prints the name of the element instead of label. Everything else in PAPYRUS - Diagrams and Model Explorer works OK and labels are displayed (see img)

In addition, when I change the name or label, it still prints the same old value, only after Eclipse restarts it prints the new value, but again name instead of label.

Did anyone come across this behavior as well?

/Ilja

[Updated on: Fri, 07 January 2022 13:21]

Report message to a moderator

Re: getLabel() behavior [message #1849203 is a reply to message #1849200] Fri, 07 January 2022 17:25 Go to previous message
Ilja Kraval is currently offline Ilja KravalFriend
Messages: 34
Registered: October 2021
Member
Tools:
--------------
Eclipse IDE for Java Developers (includes Incubating components)
Version: 2021-12 (4.22.0)
Build id: 20211202-1639
---
Eclipse Modeling Project Papyrus UML Modeller 6.0.0.202112011019 org.eclipse.papyrus.sdk.feature.source
----
Acceleo 3.7.11.202102190929 org.eclipse.acceleo.feature.group Eclipse Modeling Project


Previous Topic:problem with remove method of xpand
Next Topic:[Acceleo] Are there tutorials / examples available?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Jan 23 05:41:04 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01338 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top