Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Papyrus » missing Label after Import Model
missing Label after Import Model [message #1848033] Wed, 17 November 2021 20:36 Go to next message
Ilja Kraval is currently offline Ilja KravalFriend
Messages: 34
Registered: October 2021
Member
Hi all,

I use Eclipse Modeling Tools + Papyrus

After importing the Model into the second one,
the originally filled Label for the Element (e.g. Class) becomes empty in the Imported Package.

Do you have a similar experience or am I doing something wrong?

Thanks for the answer,

Ilya

[Updated on: Wed, 17 November 2021 21:02]

Report message to a moderator

Re: missing Label after Import Model [message #1848048 is a reply to message #1848033] Thu, 18 November 2021 13:06 Go to previous messageGo to next message
Pauline Deville is currently offline Pauline DevilleFriend
Messages: 87
Registered: November 2016
Location: Paris Saclay, France
Member
Hello,

If I understand correctly you created a Model M1 and then you want to import it in an other Model M2, that it ?
I personally don't know this bug, can you report a bug [1] with the way to reproduce and/or examples models.

Best regard,
Pauline

1] https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=Papyrus
Re: missing Label after Import Model [message #1848206 is a reply to message #1848048] Wed, 24 November 2021 22:15 Go to previous messageGo to next message
Ilja Kraval is currently offline Ilja KravalFriend
Messages: 34
Registered: October 2021
Member
Hi Pauline,
I have no experience with bug reporting (I'm an analyst :)), I hope I put it correctly:

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=577343

What is the next step?

Regards,
Ilya
Re: missing Label after Import Model [message #1848225 is a reply to message #1848206] Thu, 25 November 2021 12:58 Go to previous message
Patrick Tessier is currently offline Patrick TessierFriend
Messages: 317
Registered: July 2009
Location: Paris Saclay, France
Senior Member
We will verify the bug , change the status if it is confirmed.
Then we will add in our backlog . Its correction depends on its priority.
Previous Topic:RSA Model Imports
Next Topic:[Model2Doc] Why some stereotype properties are not available in the selection dialog
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Aug 08 16:51:34 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01841 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top