Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » OM2M » fail to create "MY_SENSOR" application(fail to create "MY_SENSOR" application due to 'AE resource /in-cse not found')
fail to create "MY_SENSOR" application [message #1845105] Thu, 07 October 2021 01:04 Go to next message
Leila Leila is currently offline Leila LeilaFriend
Messages: 3
Registered: October 2021
Junior Member
Hello,
I am a new in OM2M and I try the OM2M/one/REST API as described here:
https://wiki.eclipse.org/OM2M/one/REST_API#Create_a_.22MY_SENSOR.22_application
I failed to create "MY_SENSOR" application and I have this error : 'AE resource /in-cse not found'. Please find attached a printscreen of my postman post request. I need your help please. Thank you
Re: fail to create "MY_SENSOR" application [message #1845122 is a reply to message #1845105] Thu, 07 October 2021 21:20 Go to previous messageGo to next message
Leila Leila is currently offline Leila LeilaFriend
Messages: 3
Registered: October 2021
Junior Member
Please Mahdi ben alaya your support
https://www.eclipse.org/forums/index.php?t=usrinfo&id=182164&
Re: fail to create "MY_SENSOR" application [message #1846991 is a reply to message #1845105] Mon, 11 October 2021 13:49 Go to previous messageGo to next message
Cyrille Bareau is currently offline Cyrille BareauFriend
Messages: 8
Registered: April 2018
Junior Member
1/ Does the 1st part of the tutorial work? ("Retrieve a resource")
2/ Did you set the right headers:
X-M2M-Origin: admin:admin
Content-Type: application/xml;ty=2
Re: fail to create "MY_SENSOR" application [message #1847003 is a reply to message #1846991] Mon, 11 October 2021 19:05 Go to previous message
Leila Leila is currently offline Leila LeilaFriend
Messages: 3
Registered: October 2021
Junior Member
Thank you a lot Cyrille Bareau.
I have done successfully the 1st part of the tutorial work with correct headers. Please find attached a print screen. However, i fail to create MY_SENSOR application although I have used correct post request (headers, body, etc.)
I am waiting your investigation please.
Regards,
Leila.

Previous Topic:fetch data
Next Topic:Semantic Descriptor
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jun 27 15:55:37 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01969 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top