Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Ac6 STM32 Debugging - Configuration Error(Getting error when try to use Ac6 STM32 Debugging - Debug configuration to run code)
Ac6 STM32 Debugging - Configuration Error [message #1841976] Sat, 05 June 2021 07:04 Go to next message
Bhindhiya Raja is currently offline Bhindhiya RajaFriend
Messages: 2
Registered: June 2021
Junior Member
I have created a project in Eclipse IDE by importing a project created using STM32Cube MX and installed the System Workbench for STM32 - Bare metal edition (OpenSTM32 Tools) in the IDE.

I am able to build the project successfully without any issues. But when I try to flash the code and use Debug Configuration -> Ac6 STM32 Debugging, I am getting the following error:
An error has occurred. See error log for more details.
org/eclipse/cdt/launch/ui/CMainTab

I am unable to run the code on the board. Is there any step that I am missing or is there anything specific to be ensured before proceeding?

Please let me know if you require any more details.
Looking forward to your response.
Re: Ac6 STM32 Debugging - Configuration Error [message #1841978 is a reply to message #1841976] Sat, 05 June 2021 15:13 Go to previous messageGo to next message
David VavraFriend
Messages: 1430
Registered: October 2012
Senior Member
System Workbench for STM32 is a third party add-on to CDT.
This site is for the plain vanilla version.
Asking here is a bit like modifying the fuel system of your automobile
then going to the original manufacturer when experiencing problems with it.

You may get an answer here but more likely at one of their forums.
I believe that would be at:
https://www.openstm32.org/System%2BWorkbench%2Bfor%2BSTM32
Re: Ac6 STM32 Debugging - Configuration Error [message #1842001 is a reply to message #1841978] Mon, 07 June 2021 03:56 Go to previous message
Bhindhiya Raja is currently offline Bhindhiya RajaFriend
Messages: 2
Registered: June 2021
Junior Member
Alright. Thank you for the support.
I will try at the site you mentioned.
Previous Topic:Error in final launch sequence: Failed to execute MI command: -exec-run
Next Topic:Meson Project Properties: The current displayed page contains invalid values.
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 13 15:28:44 GMT 2022

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02195 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top