Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » OM2M » getting 503 error Service Unavailable(I followed the instructions for installing om2m and running it but my in-cse is not running)
getting 503 error Service Unavailable [message #1836640] Sun, 10 January 2021 21:22 Go to next message
mohammed ismail is currently offline mohammed ismailFriend
Messages: 1
Registered: January 2021
Junior Member
I keep getting 503 error Service Unavailable after running my in-cse, i tried to clean then build again multiple times but my terminal shows the problem displayed in the image below.

If you had this problem before or know a solution for it please help thanks
Re: getting 503 error Service Unavailable [message #1836735 is a reply to message #1836640] Wed, 13 January 2021 08:46 Go to previous message
Guillaume Garzone is currently offline Guillaume GarzoneFriend
Messages: 54
Registered: April 2015
Member
It seems there is an issue building the DBService. This service is essential for the platform to work.
I suggest you download an already built version of OM2M and try to test again.
(Download section: https://wiki.eclipse.org/OM2M/Download)
Previous Topic:Problem when running MyMonitor example
Next Topic:MN-CSE and IN-CSE Authentication
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Mar 07 17:39:42 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02264 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top