Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » i got a problem(Error)
i got a problem [message #1836076] Sat, 19 December 2020 19:40 Go to next message
Nikyolo d is currently offline Nikyolo dFriend
Messages: 1
Registered: December 2020
Junior Member
i get this error :Unrecognized option: -Xincgc
what should i do
Re: i got a problem [message #1836084 is a reply to message #1836076] Sun, 20 December 2020 06:44 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31863
Registered: July 2009
Senior Member
I don't think we've gotten to the bottom of that problem:

https://www.eclipse.org/forums/index.php/m/1835717/?srch=Unrecognized+option%3A+-Xincgc#msg_1835717
https://www.eclipse.org/forums/index.php/m/1834140/?srch=Unrecognized+option%3A+-Xincgc#msg_1834140

It's been kind of unclear where exactly people are seeing this problem...


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Re: i got a problem [message #1836119 is a reply to message #1836076] Tue, 22 December 2020 00:48 Go to previous message
Nitin Dahyabhai is currently offline Nitin DahyabhaiFriend
Messages: 4044
Registered: July 2009
Senior Member

When are you seeing this problem?

Nitin Dahyabhai
Eclipse Web Tools Platform
Previous Topic:Database development and debug
Next Topic:install of e(fx)clipse on raspberry pi fails
Goto Forum:
  


Current Time: Thu May 06 20:11:39 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03110 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top