Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Eclipse 2020-9 IDE behavior on one PC is different and incorrect(Eclipse 2020-9 somthing not right on my PC)
Eclipse 2020-9 IDE behavior on one PC is different and incorrect [message #1832479] Fri, 18 September 2020 15:19 Go to next message
Alan Sheehan is currently offline Alan SheehanFriend
Messages: 2
Registered: September 2020
Junior Member
I use Eclipse (Mars.2) for everything for the past few years
Got a new PC copied eclipse onto it ( including JRE ) now eclipse duplicates menu item actions

eg make a new folder I get two new folder dialogues
index.php/fa/38934/0/

delete a folder I get two delete folder dialogues
index.php/fa/38933/0/

Downloaded eclipse 2020-9 C/C++ for windows
same behavior, so it looks like a PC specific item... What would cause this?

Tested on two PCs it only happens on one of them
both new PCs Where should I start looking to resolve


This has been posed to stackoverflow too.


Many thanks
Alan
Re: Eclipse 2020-9 IDE behavior on one PC is different and incorrect [message #1832499 is a reply to message #1832479] Sat, 19 September 2020 05:52 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31702
Registered: July 2009
Senior Member
That's very strange. It's as if the event is posted twice. But given it's a menu event, I can't imagine what might cause that to be processed twice. :-(

Maybe it's like this problem:

https://stackoverflow.com/questions/16470866/eclipse-dialogs-open-twice-when-clicked-with-mouse


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Re: Eclipse 2020-9 IDE behavior on one PC is different and incorrect [message #1832507 is a reply to message #1832499] Sat, 19 September 2020 06:33 Go to previous messageGo to next message
Alan Sheehan is currently offline Alan SheehanFriend
Messages: 2
Registered: September 2020
Junior Member
Thank you!

nvidia was the problem!
Re: Eclipse 2020-9 IDE behavior on one PC is different and incorrect [message #1832509 is a reply to message #1832507] Sat, 19 September 2020 07:08 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31702
Registered: July 2009
Senior Member
Thank you for sharing your findings for the benefit of the next person who might encounter such a problem.

Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:VPMS Troubleshooting
Next Topic:The option "Create new Java Projekt" doesnt show up.
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jan 18 05:45:46 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02629 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top