Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EGit / JGit » Error in in respositories from Bitbucket(fetch/pull/push error )
Error in in respositories from Bitbucket [message #1829864] Mon, 13 July 2020 08:01 Go to next message
fatima yazd is currently offline fatima yazdFriend
Messages: 2
Registered: July 2020
Junior Member
Hi there,

I cloned my respositories from Bitbucket in my local (windows 10), and I already generated a private SSH with Eclipse and copied in my Bitbucket profile, but when I tried to fetch I received an error.
index.php/fa/38561/0/
Is there any solution?

Regards
Fatima

  • Attachment: Egit.JPG
    (Size: 37.92KB, Downloaded 192 times)
Re: Error in in respositories from Bitbucket [message #1829880 is a reply to message #1829864] Mon, 13 July 2020 11:20 Go to previous messageGo to next message
Thomas Wolf is currently offline Thomas WolfFriend
Messages: 363
Registered: August 2016
Senior Member
No idea. Make sure you have EGit 5.8.0 installed. It might also be a bug in bitbucket; compare https://www.eclipse.org/forums/index.php?t=msg&th=1104150&goto=1829735&#msg_1829735, which was found to be a bitbucket problem. If it's a timeout problem, try increasing the remote connection timeout under Preferences->Team->Git.

[Updated on: Mon, 13 July 2020 11:20]

Report message to a moderator

Re: Error in in respositories from Bitbucket [message #1829891 is a reply to message #1829880] Mon, 13 July 2020 13:21 Go to previous messageGo to next message
fatima yazd is currently offline fatima yazdFriend
Messages: 2
Registered: July 2020
Junior Member
I am using the last version , I found the EGit in Linux machine works fine but on Windows is faced a problem. Is there any special configuration fro Windows?
Re: Error in in respositories from Bitbucket [message #1829902 is a reply to message #1829891] Mon, 13 July 2020 15:37 Go to previous messageGo to next message
Thomas Wolf is currently offline Thomas WolfFriend
Messages: 363
Registered: August 2016
Senior Member
Apart from setting %HOME%, no; should work exactly as it does on Linux. (SSH config files under %HOME%\.ssh) Simply increasing the remote connection timeout doesn't help?
Re: Error in in respositories from Bitbucket [message #1830092 is a reply to message #1829902] Fri, 17 July 2020 08:04 Go to previous message
Matthias Sohn is currently offline Matthias SohnFriend
Messages: 1176
Registered: July 2009
Senior Member
Ask the Bitbucket admins if they find additional details in the server side logs.
Try to fetch over https.
Previous Topic:Connect to Github enterprise Repository
Next Topic:How to retrieve user.name from StoredConfig using jgit?
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Jun 14 06:00:48 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02098 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top