Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » RCP Testing Tool » rcptt not load the eclipse.ini of the exported rcp
rcptt not load the eclipse.ini of the exported rcp [message #1829190] Fri, 26 June 2020 18:35 Go to next message
Esteban Avila is currently offline Esteban AvilaFriend
Messages: 49
Registered: June 2012
Member
Hi everybody, i have my own rcp app exported.
Also i have the eclipse.ini file where i use clearPersistedState flag.

The problems is that when i launch the app from rcptt ide this app not load / run the clearPersistedState

How i can configure this to get it work ?

Thanks.
Re: rcptt not load the eclipse.ini of the exported rcp [message #1854539 is a reply to message #1829190] Wed, 24 August 2022 12:49 Go to previous messageGo to next message
Nikhil Singh is currently offline Nikhil SinghFriend
Messages: 17
Registered: January 2020
Junior Member
I am also facing the same issue.
I want to pass -clean in RCPTT AUT.
Kindly help.
Re: rcptt not load the eclipse.ini of the exported rcp [message #1855166 is a reply to message #1854539] Fri, 30 September 2022 07:27 Go to previous message
Markus Modzelewski is currently offline Markus ModzelewskiFriend
Messages: 5
Registered: September 2018
Junior Member
On IDE: Have you tried to add "-clearPersistedState" to program arguments of Application Configuration?
On Applications -> <your-_RCP> -> Configure... -> Advanced... -> Arguments -> Program Arguments

Afaik on rcptt runner "-clearPersistedState" must be added as "-autArgs", see http://rcptt.xored.com/arguments
Previous Topic:RCPTT TEST SCRIPT REPLAY ERROR
Next Topic:Does RCPTT support Java 11 and Eclipse 4.22?
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Feb 27 15:07:05 GMT 2024

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02972 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top