Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » EMF "Technology" (Ecore Tools, EMFatic, etc)  » Unrecognized variable: (name) error in Acceleo (getting Unrecognized variable: (name) error in Acceleo )
Unrecognized variable: (name) error in Acceleo [message #1829143] Thu, 25 June 2020 18:15 Go to next message
Hemi Prajapati is currently offline Hemi PrajapatiFriend
Messages: 2
Registered: June 2020
Junior Member
Hello everyone, greetings!
I am new to Acceleo and I am trying to generate code using my existing ecore metamodel. But unfortunately, I am getting Unrecognized variable: (name) error in .mtl file while creating Acceleo Project File in Eclipse. Will anyone please guide me how to resolve this error. I have also attached the screen shot of the error screen.

Regards
Hemi Prajapati
Re: Unrecognized variable: (name) error in Acceleo [message #1829155 is a reply to message #1829143] Fri, 26 June 2020 04:53 Go to previous message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31468
Registered: July 2009
Senior Member
Please look at Acceleo's support page for the best place to ask questions about Acceleo:

https://www.eclipse.org/acceleo/support.html


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Previous Topic:[EMF Forms] TreeMasterDetail view priority issue
Next Topic:Edapt migration for proxy ID changes between variables on element
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 20 08:58:55 GMT 2020

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06588 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top